Ik vind het zo fijn dat er zoveel glutenvrije producten beschikbaar zijn. Zo ook deze glutenvrije pita's van Bfree. De broodjes kan je met van alles vullen maar ik vind dit wel echt het allerlekkerst: een broodje falafel!
Ingrediënten (2 personen):
4 glutenvrije pita’s
1 avocado
Falafel
Tomaatjes
Aubergine
Ui
Komkommer
Ijsbergsla
Ingrediënten yoghurtsaus:
2 eetlepels vegan mayonnaise
3 eetlepels Amandelyoghurt
1 teen knoflook en een kwart ui
- Peper/zout
- Geraspte komkommer
Recept:
1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
2. Pers de knoflook en snijd de ui heel fijn. Meng alle ingrediënten voor de saus
3. Snijd alle groenten in plakjes
4. Bak de aubergine en ui stukjes in een grillpan
5. Doe de pita broodjes in de oven en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking
6. Bak de falafel in een andere pan
7. Snijd de broodjes open en vul met de groenten, saus en falafel!
Comments