top of page

DIËTIST UDEN

Zoek jij een diëtist in Uden?

Ben jij helemaal klaar met jouw buikklachten?

Wil jij de oorzaak achterhalen van je lichamelijke klachten?

Samen met pure voeding aan de slag om jouw energie te verhogen?

En daarbij ook nog gewoon plek hebben voor een chipje of wijntje?

Laten we dan samen aan de slag gaan met jouw gezondheid!

Tijdens onze samenwerking sta jij voor mij op nummer 1. Samen kijken we naar jouw doel en stel ik een plan op die past bij jouw lichaam. Dit plan delen we in kleinere stappen op, zodat het je blijft motiveren en goed haalbaar is. Met een holistische en orthomoleculaire visie kijk ik naast de voeding ook naar andere aspecten, zoals hoe je in je vel zit en welke lichamelijke klachten je momenteel hebt waar we aan kunnen werken.

Wil je meer weten over werken met een diëtist in Uden? Lees dan hieronder verder.

Wat kan ik als diëtist in Uden voor je betekenen?

Hi! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Als diëtist in Uden kan ik niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan met jouw gezonde levensstijl. Met een enorme passie voor voeding en mindset is het mijn missie om zoveel mensen door middel van het creëren van een gezonde levensstijl te helpen. Dit doe ik door middel van een holistische en orthomoleculaire visie, wat inhoudt dat ik verder kijk dan enkel voeding.

Zelf heb ik ervaren wat de juiste voeding kan doen wanneer je last hebt van bepaalde klachten. Zo eet ik nu gluten-, ei-, en koemelk vrij om het beste uit mijn lichaam naar boven te halen. Daarbij gebruik ik het liefst voor mijn recepten zoveel mogelijk pure producten, die je lichaam energie geven in plaats van enkel vullen. Ik streef ernaar dat jij meer energie krijgt en met je lichaam samen werkt in plaats van tegen werkt.

Laten we samen de juiste doelen stellen en deze stap voor stap behalen! Met de kracht van de juiste voeding, mindset en levensstijl.

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Hoe gaan we aan de slag?

Als diëtist in Uden bekijk ik allereerst jouw klachten en doelen die je graag wil behalen. Deze zullen grotendeels bepalen welk behandelplan ik voor je opstel. Ieder lichaam is namelijk anders en vraagt om andere voedingsgroepen. Wanneer je nog geen specifiek doel hebt is dat ook geen probleem, dan stellen we deze samen op.

Mijn behandelplan zal misschien recepten of voeding bevatten die je niet gewend bent. Dit komt omdat deze recepten je lichaam voeden in plaats van vullen. Zo zul je merken dat je fysiek en mentaal beter in je vel zit. De juiste brandstof voor jouw lichaam bepaalt namelijk hoe jij je voelt!

Een diëtist waar plek is voor een wijntje of bakje chips!

Het beter verzorgen van je lichaam saai? Absoluut niet! Met hulp van voedzame en heerlijke recepten werken we samen aan een lichaam vol energie. Een gezonde leefstijl moet geen straf zijn, daarom werk ik vaak met de 80/20 regel. Dit houdt in dat je 80 procent bewuste voedzame producten kiest en 20 procent los kunt gaan met je eigen guilty pleasures.

Mind Body diëtist in Uden staat voor plezier terwijl je bezig bent met een gezond en gelukkig lichaam. Hierdoor zorgen we dat je meer hunkert naar een voedzaam recept dan de take-away om de hoek.

Aan de hand van jouw klachten en wensen bekijk ik welke voedingsmiddelen er goed (en minder goed) bij je passen zodat je zo snel en efficiënt mogelijk resultaat behaalt.

Maar….wat kun je dan verwachten qua voeding?

Een diversiteit aan heerlijke groenten, knollen, vis, en gezonde vezels zijn enkele voorbeelden van pure voeding waar ik als diëtist graag mee werk. Ik ontwijk daarbij toegevoegde suikers, bewerkte producten en andere kunstmatige toevoegingen.

Een voorbeeld van een lekker en voedzaam recept vind je hier!

Veelgestelde vragen over Diëtist in Uden

Waarom kiezen voor een diëtist in Uden?

Worden de consulten vergoed?

Een diëtist kan je met zoveel meer helpen dan enkel afvallen! Of je nu last hebt van bepaalde intoleranties, allergieën of vaak last hebt van darmproblemen. Je kunt hiervoor allemaal bij een diëtist terecht!

Vanuit de zorgverzekering wordt in de basisverzekering 3 uur vergoed voor 70 tot 100% (let op, dit gaat wel van je eigen risico af). Het is het beste om dit even bij je eigen zorgverzekering te controleren voor: contractvrije diëtist.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page