top of page

VOEDINGSCOACH

Opzoek naar een voedingscoach die verder kijkt dan alleen voeding?

Voel jij je uit balans en wil je jezelf weer fit voelen?

Vind je het lastig om te bepalen wat jouw lichaam nodig heeft?

 

Dan ben je aan het goede adres!

 

In mijn praktijk coach ik jou (in Den Bosch, Goes of online!) naar een gezonde levensstijl. Voeding is de brandstof die ons in leven houdt! Het is dan ook logisch dat je jezelf met de juiste voeding een stuk beter kan voelen. Naast voeding kijk ik met een holistische visie naar het totaal plaatje. Hierbij hoort o.a.: stress, je levensstijl, slaapkwaliteit, beweging en hoe je in je vel zit. Al deze dingen hebben invloed op je metabolisme (je verbrandingssysteem!) en je spijsvertering.

Wie ben ik?

Ik ben Aniek Buijsrogge, met een enorme passie voor voeding en mindset ben ik mijn diëtistenpraktijk gestart. Mijn passie is ontstaan uit lichamelijke klachten die ik zelf heb ervaren en onder controle heb gekregen met de juiste voeding, levensstijl en mindset. Ik eet gluten-, ei- en koemelk vrij, zo puur mogelijk met zo min mogelijk bewerkte producten. Mét ruimte voor een wijntje en chips af en toe (guilty pleasure!)!

 

Mijn missie is om mensen door middel van het creëren van een gezonde levensstijl, zowel met voeding als met mindset, te helpen met het verminderen van klachten. Je zult versteld staan van waar je zelf toe in staat bent te veranderen in je klachten en pijn. Ik geloof erg in de kracht van voeding, het is immers de brandstof om ons in leven te houden!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Organisaties en bedrijven

“Niet vullen maar voeden!”

Wat behandel ik?

Wat gaan we doen?

Samen kijken we naar jouw klachten en doelen. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijke stappen die jij kan nemen. Het behandelplan staat niet vast. Iedereen is verschillend en daarom kan ik ook niet precies vertellen hoe ik jou ga helpen. Wat we niet gaan doen is calorieën tellen. Ik leer jou je lichaam voeden en niet vullen. Met pure voeding gaan we aan de slag, wellicht anders dan hoe je het gewend bent. Maar zodra je de recepten gaat proberen en je fysiek en mentaal beter in je vel zit wil je niet meer terug!

Maar ik geniet zo van een wijntje en chips, kan ik dat dan nooit meer nemen?

Dat kan zeker wel! We gaan geen restricties op voeding leggen. We gaan aan de slag met het creëren van een volwaardig voedingspatroon. Door middel van lekkere en geen ingewikkelde recepten krijg je de juiste brandstof binnen. Dit is wellicht anders dan wat je gewend bent, maar er is altijd ruimte voor een ‘guilty pleasure’. De 80/20 regel vind ik een hele mooie en duidelijke: 80% gezonde voeding zoals ik jou die ga leren, 20% wat overblijft voor chips, een biertje of waar jij zin in hebt!

 

Bij Mind Body Diëtist is het belangrijk dat jij het plezier krijgt in gezond, lekker en voedzaam eten. Hierdoor zul je zeker nog eens zin hebben in een minder voedzame keuze, maar het belangrijkst is dat je leert genieten van de voedzame recepten! Want wanneer je jezelf voedt met de juiste brandstof zul je jezelf ook een stuk lekkerder voelen.

 

Welke voeding voor jou geschikt is? Dit hangt af van jouw doel en klachten. Samen gaan we onderzoeken wat voor jou werkt. Ben je al klaar om aan de slag te gaan?

 

Wellicht denk je nu, wat kan ik dan nog wel eten? Er is heel veel mogelijk, graag laat ik je een paar recepten zien:

Veelgestelde vragen voedingscoach

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Hoe ziet die gezonde voeding er dan uit?

Bij Mind Body Diëtist onderzoeken we de ‘kern’ van jouw klachten. Hierbij vind ik het heel belangrijk om niet alleen de symptomen te behandelen maar jouw lichaam als geheel te zien. Met een holistische visie kijk ik naast de voeding ook naar hoe je in je vel zit, beweging, stress, klachten en je levensstijl.

Een voedingspatroon gericht op pure voeding: groenten, verse kruiden, vezels noten, zaden, knollen, fruit, gezonde vetten en (dierlijke) eiwitten.

Het voedingspatroon bevat minder van: bewerkte producten, grote hoeveelheden zuivel, geraffineerde granen, toegevoegd suiker en kunstmatige toevoegingen.

bottom of page