top of page

DIËTIST MIDDELBURG

Zoek jij een diëtist in Middelburg?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl?

Lukt het zelf niet om de juiste voeding voor jouw lichaam te vinden?

Wil je na alle pogingen die je zelf hebt gedaan vakkundig advies?

Zodat weer straalt in je eigen lichaam?

Neem dan vandaag nog contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Je staat er niet meer alleen voor. Samen met jou stel ik een doel op en coach ik jou naar een gezonde leefstijl. Dit doe ik door middel van een duidelijk stappenplan. Door dit stappenplan wordt jouw doel veel overzichtelijker, waardoor je meer gemotiveerd raakt en beter begrijpt waar jouw lichaam om vraagt. Daarbij kijk ik ook naar andere aspecten, zoals je huidige beweging, hoe je in je vel zit en hoe je omgaat met stress.

Wil jij samen met een diëtist in Middelburg aan de slag met jouw gezondheid? Lees dan zeker verder.

Wat kan ik als diëtist in Middelburg voor je betekenen?

Hallo! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Als diëtist in Middelburg ben ik jouw aanspreekpunt op basis van voeding en mindset met een holistische en orthomoleculaire visie. Dit houdt in dat ik verder kijk dan enkel voeding. Hoe jij je voelt speelt namelijk ook een enorm grote rol in een gezonde leefstijl. Met deze kennis heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart en is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen met hun klachten te helpen.

Zelf heb ik ervaren hoe lastig het kan zijn om te bepalen welke voedingsgroepen jouw lichaam tegenwerken in plaats van de energie geven die je nodig hebt. Zo eet ik zoveel mogelijk pure producten en eet ik gluten-, ei- en koemelk vrij. Ik geloof erg in de kracht van voeding, het is immers de brandstof die jou in leven houdt!

Ben jij klaar om versteld te staan door een diëtist in Middelburg die verder kijkt dan een paar cijfers op de weegschaal? Laten we dan samen aan de slag gaan met jouw levensstijl!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Wat is het plan?

Besluit jij om samen met mij als jouw diëtist in Middelburg te werken aan jouw gezonde leefstijl? Dan bekijken we allereerst jouw doelen en klachten. Als diëtist heb ik namelijk geen vast behandelplan, deze stel ik af op bepaalde informatie. Ieder lichaam heeft namelijk andere behoeftes, waardoor er geen algemeen plan bestaat die op ieder lichaam werkt.

Geen plek voor een lekker chipje of het tellen van calorieën? Nee hoor, daar doe ik niet aan. Wanneer we samen aan de slag gaan focussen we ons vooral op het gebruiken van pure voeding die jouw lichaam niet in de weg staat, maar juist meer energie geeft! Op deze manier zul je al snel een boost van nieuwe energie voelen en wil je straks niet meer terug.

Een diëtist waar plek is voor een wijntje of een bakje chips

Voordat je met mij als jouw diëtist in Middelburg aan de slag gaat, is het goed om te weten dat ik geen bepaalde voedingsmiddelen verbied. Dit heeft namelijk helemaal geen zin. Wanneer je jouw lievelings chocolade niet meer mag eten zorgt dit enkel voor een grotere wens ernaar. Daarom maak ik gebruik van de 80/20 regel: probeer 80 procent voedzame keuzes te maken, zodat er ook ruimte is voor dat stukje Tony Chocolony. Wat wel belangrijk is om te weten, is dat sommige voedingsmiddelen mogelijk klachten veroorzaken. Hierbij is het dus wel van belang om soms (tijdelijk) bepaalde voedingsgroepen te vermijden om zo klachtenvrij te kunnen zijn.

Mind Body diëtistenpraktijk staat voor plezier. Het behalen van jouw doelen hoeft namelijk niet lastig of zelfs een straf te zijn. Op deze manier zorgen we er samen voor dat je de eerder gestelde doelen met vlag en wimpel behaalt.

Tijdens het traject bekijk ik welke voedingsmiddelen jouw lichaam extra goed kan gebruiken. Op deze manier zul je merken dat je mindere zoete cravings hebt en dus gemakkelijker jouw doel kunt behalen.

Maar… wat is pure voeding dan?

Tijdens jouw traject bij mij gaan we vooral aan de slag met recepten waarbij pure voeding wordt gebruikt. Dit houdt in dat er aan deze producten zo min mogelijk is toegevoegd. Bij veel van wat je in de supermarkt kant en klaar koopt zijn onnodige kunstmatige stoffen toegevoegd. Die je lichaam niet voeden… maar vullen!

Mijn recepten zorgen ervoor dat je weer lekker in je vel zit, je niet continue honger hebt en minder last zult hebben van suiker cravings.

Een voorbeeld van een overheerlijk gezond recept vind je hier!

Veelgestelde vragen over Diëtist in Middelburg

Kan ik het voedingsplan makkelijk volhouden?

Wanneer kan ik bij je terecht?

Doordat ik werk met de 80/20 methode (80% goede voedingskeuzes en 20% waar je zelf zin in hebt) is het plan gemakkelijk vol te houden. Uiteraard zullen de recepten en voedingskeuzes in het begin wat wennen zijn, dat is logisch.

Plan een online kennismakingsgesprek aan op de knop boven aan de pagina en ga zo snel mogelijk aan de slag met jouw gezondheid!

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page