top of page

VOEDINGSCOACH BREDA

Ben jij op zoek naar een voedingscoach in Breda?

Iemand die verder kijkt dan een nummer op de weegschaal?

En ervoor zorgt dat klachten onder controle worden gehouden?

Dan ben ik de juiste voedingscoach voor jou!
In mijn diëtistenpraktijk in Den Bosch (of via consulten online) help ik jou naar een gezondere leefstijl. Door het kijken naar pure en de juiste voeding voor jouw lichaam zorg ik ervoor dat je een stuk lekkerder in je vel zit. Logisch, want voeding is de brandstof die ons in leven houdt. Met een holistische visie kijk ik niet alleen naar voeding, maar ook naar de rest van je levensstijl. Denk hierbij aan slaap, stress en beweging. Op deze manier zorgen we samen dat jij zo snel en efficiënt mogelijk jouw doelen haalt.

Wat kan ik als voedingscoach in Breda voor je doen?

Hi! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Met een onwijs grote passie en kennis voor voeding en mindset ben ik mijn eigen praktijk gestart. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun klachten. Of dit nu een opgeblazen buik, buikpijn allergieën of afvallen is. Zelf heb ik ervaren hoe lastig dit kan zijn. De grote hoeveelheid informatie online kan namelijk redelijk overweldigend zijn. Momenteel heb ik mijn balans gevonden, zo eet ik koemelk, ei en glutenvrij met zoveel mogelijk pure voedingsmiddelen!

Met een holistische en orthomoleculaire visie kijk ik welk behandelplan er bij jou past. Ieder lichaam vraagt namelijk om een andere aanpak en heeft andere behoeftes. Hoe jij je voelt speelt een grote rol tijdens dit proces, daarom kijk ik verder dan alleen voeding en let ik ook op factoren zoals slaap en stress.

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Niet vullen maar voeden!”

Wat behandel ik?

Wat gaan we doen?

Wanneer je kiest voor mij als jouw voedingscoach in Breda beginnen we met het verzamelen van jouw doelen en klachten. Ik kan namelijk geen voedingsplan opstellen zonder dat ik weet wat jouw lichaam nodig heeft; ieder lichaam is anders. Het is goed om te weten dat je tijdens het plan niet jouw calorieën hoeft te tellen. Hierdoor ben je namelijk eerder obsessief bezig met voeding, terwijl je het juist moet zien als een brandstof dat jouw lichaam voedt. Dit doen we aan de hand van pure voeding en heerlijke recepten. Deze helpen je zowel fysiek als mentaal fit te maken. Geloof mij maar, na het samenwerken met mij wil je niet meer terug naar je oude voedingspatroon!

Is er dan geen plek meer voor een chipje of glas wijn?

Als iets niet goed werkt, is het wel het verbieden van bepaalde voedingsgroepen. Je zal hierdoor namelijk alleen maar meer naar iets smachten, wat ervoor zorgt dat je jouw gezonde leefstijl moeilijker volhoudt. Door middel van lekkere en gemakkelijke recepten zorg ik dat je een volwaardig voedingspatroon creëert. Dit doen we door middel van de 80/20 regel: 80 procent gezonde voedingsmiddelen en 20% waar jij zelf zin in hebt! Wanneer je bepaalde klachten ervaart kan het wel zo zijn dat we bepaalde voedingsgroepen (tijdelijk) elimineren wanneer je spijsvertering hier niet goed op reageert.

Bij Mind Body Diëtist staan jouw plezier en gezondheid op nummer 1. Daarom vind ik het erg belangrijk dat je plezier hebt terwijl je naar een gezondere leefstijl toe werkt. Het zou niet als straf aan moeten voelen, maar juist als een groot feestje.

Samen kijken we naar welke voedingsgroepen er het beste bij jou passen. Zodat jij jezelf fitter dan ooit voelt en elke dag met een bom energie je bed uitkomt.

Wil je weten hoe recepten met pure voeding er uit zien? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen over voedingscoach in Breda

Waarom kiezen voor een voedingscoach?

Zijn de recepten gemakkelijk te maken?

Een voedingscoach zorgt voor een stok achter de deur en helpt je begrijpen welke voeding er geschikt voor jouw lichaam is. Met de juiste kennis over voeding helpt een voedingscoach je met het begeleiden naar jouw doelen.

Ik let erop dat de recepten die ik je meegeef gemakkelijk te maken zijn en niet te veel tijd kosten. Ik begrijp namelijk ook wel dat jij het liefste niet de gehele avond in de keuken spendeert. Wat ik jou leer is ook een stukje voorbereiding zodat het je op momenten met weinig tijd toch een gezonde keuze kan maken.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en een rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.
Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.

Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader!

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikkklachten!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page