top of page

DIËTIST GOES

Zoek jij een diëtist in Goes?

Ben jij klaar om een gezonde leefstijl aan te gaan?

Eindelijk af van jouw darm- en buikklachten!

Elke dag beginnen met een nieuwe boost energie?

Het gevoel hebben dat je goed voor je lichaam zorgt?

Neem dan vandaag nog contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Wanneer je ervoor kiest om met mij te werken aan jouw gezondheid, passen deze we stap voor stap toe. Als diëtist weet ik hoe je het beste aan een gezonde leefstijl kunt werken zonder te veel in één keer aan te moeten passen. Op deze manier is de overgang veel gemakkelijker, omdat je er aan jouw tempo aan werkt. Hierbij kijken we naar verschillende aspecten die deel uitmaken van jouw gezondheid, zoals lichamelijke klachten, huidige beweging en mentale gezondheid.

Ik ben gevestigd in Goes-zuid, dus je kan gewoon bij mij langskomen!

Wat kan ik als diëtist in Goes voor je betekenen?

Hi! Ik ben Aniek Buijsrogge! Als orthomoleculair diëtist in Goes zorg ik met mijn kennis van voeding en mindset dat mijn klanten stuk voor stuk weer lekker in hun eigen lichaam zitten. Deze passie is ontstaan uit lichamelijke klachten die ik zelf heb ervaren en door middel van de juiste voeding, levensstijl en mindset uiteindelijk onder controle heb gekregen. Zo eet ik bijvoorbeeld momenteel ei-, gluten- en koemelk vrij, en voelt mijn lichaam zich beter dan ooit!

Het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen af te helpen van hun klachten, door een duidelijk stappenplan met een holistische en orthomoleculaire visie. Dit laatste zorgt ervoor dat ik niet de ‘standaard’ diëtist in Goes ben. Goed voelen zit namelijk vanbinnen, factoren als stress en mentale gezondheid hebben hier ook mee te maken.

Ben jij er klaar voor om met jouw gezondheid en levensstijl aan de slag te gaan en zoek je een diëtist in Goes die verder kijkt dan enkel voeding? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Hoe gaan we aan de slag?

Als diëtist in Goes begin ik met het opstellen van jouw klachten en doelen. Aan de hand van deze gegevens stel ik voor jou een plan op, die we in verschillende stappen kunnen uitvoeren. Dit behandelplan staat zeker niet vast, ieder lichaam heeft andere behoeftes en vraagt om een ander plan.

Wat we absoluut niet gaan doen is calorieën tellen. Ik vind het belangrijk dat jouw lichaam op de juiste manier gevoed wordt, niet enkel gevuld. Dit kan misschien even wennen zijn, doordat we met pure voeding aan de slag gaan. Ik zorg er hierdoor voor dat jij weer lekker in je vel zit en absoluut niet meer terug wil!

Bij mij is er plek voor jouw guilty pleasure!

Wanneer je met mij als jouw diëtist in Goes aan de slag gaat hoef je niet bang te zijn dat je bepaalde lekkernijen absoluut niet meer mag eten. Het creëren van een gezonde leefstijl moet namelijk niet aanvoelen als een straf, maar je juist motiveren! Met het verbieden van jouw lievelings chips komen we helemaal nergens. Daarvoor gebruik ik vaak de 80/20 regel. Probeer 80 procent te kiezen voor voedzame producten, dan is er 20 procent over voor jouw guilty pleasure.

Mind Body Diëtist staat vooral voor veel plezier. Het ontwikkelen van een gelukkiger lichaam (en mindset) hoort namelijk een feestje te zijn. Zie het als een investering in jezelf die je enkel meer geluk brengt!

Komen we erachter dat het behandelplan niet helemaal lekker voor jou werkt, dan passen we hem gewoon aan. Bij deze diëtistenpraktijk sta jij namelijk op nummer 1, waarbij flexibiliteit een belangrijk onderdeel is.

Maar… hoe ziet gezonde voeding er dan uit?

Voor onze recepten gebruik ik vooral pure voeding. Denk hierbij aan goede vezels, noten, een groot diversiteit aan groenten en (dierlijke) eiwitten. Deze zorgen ervoor dat je langer verzadigd bent en dus gemakkelijker toe kunt werken naar jouw doelen.

Klik hieronder voor enkele voorbeelden van goede recepten!

Veelgestelde vragen Diëtist in Goes

Kan ik bij een diëtist enkel terecht voor het afvallen?

Hoe weet ik of een diëtist in Goes bij mij past?

Waar ben je gevestigd?

Absoluut niet! Veel lichamelijke klachten (denk aan hormonale schommelingen en een opgezette buik) komen door onjuiste voeding. Hiervoor kun je bij mij terecht.

Om te bepalen of je graag met mij samen aan jouw gezondere leefstijl wilt werken kun je altijd een gratis kennismakingsgesprek inplannen.

Ik ben gevestigd in Goes-zuid op de 's Gravenpolderseweg 116A (naast het ziekenhuis).

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page