top of page

Tarieven & vergoeding

  • Intakegesprek + uitwerking persoonlijk behandelplan - 115 euro

  • Adviesgesprek + bespreking persoonlijk behandelplan - 45 euro

  • Vervolgconsult + uitwerking persoonlijke aandachtspunten - 45 euro 

Als diëtist ben ik vrijgesteld van BTW.

Wat kun je verwachten van het intakegesprek en van het persoonlijk plan?

Ik vind het heel belangrijk om voor jou de tijd te nemen die nodig is. Na de uitgebreide intake van 1,5 uur waar we jouw doelen, klachten, voeding en levensstijl in kaart brengen ontwikkel ik een uitgebreid persoonlijk plan. Dit plan ontvang je na het adviesgesprek (30-45 minuten) waarbij we de aanpak bespreken. Het tempo waarin veranderingen worden doorgevoerd, is flexibel en afhankelijk van wat voor jou haalbaar en comfortabel is. Het plan ontvang je via de mail samen met recepten en eventueel supplementenadvies. Dit plan vormt je leidraad. 

Wat kun je verwachten van het vervolgconsult?

Tijdens het vervolgconsult (30-45 minuten) bespreken we je voortgang en de volgende aandachtspunten. Het belangrijkste doel is om jou op een duurzame manier van jouw klachten af te helpen en een gezonde & leuke levensstijl te bevorderen. Daarnaast draait het niet alleen om het behalen van doelen, maar ook om het creëren van een levensstijl die je met plezier volhoudt! Dit betekent dat we stap voor stap werken om langdurige veranderingen in jouw levensstijl en lichaam te bewerkstelligen. Na elk vervolggesprek ontvang je persoonlijk advies op de mail.

 

Via de mail of whatsapp ben ik tussen consulten door bereikbaar voor specifieke vragen. 

Vergoeding

De rekening ontvang je na het consult en dien je zelf in bij de zorgverzekeraar. Vanuit de zorgverzekering wordt in de basisverzekering 3 uur vergoed (dit gaat wel van je eigen risico af).

 

Informeer bij jouw eigen zorgverzekering wat jij vergoed krijgt voor ongecontracteerde diëtetiek. Dit hangt namelijk af van welke zorgverzekering je hebt, je eigen risico en aanvullende verzekering. Consulten worden meestal 70% tot 100% vergoed.

Betaling 

Betaling

De rekening betaal je direct via een betaalverzoek of contant in de praktijk. Indien je een online consult hebt ontvang je een betaalverzoek.

 

Contractvrije diëtist

Ik heb er bewust voor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeringen. Ik vind het belangrijk om mijn eigen visie te kunnen volgen en wil de vrijheid hebben om mijn behandeling in te vullen zoals het voor de jou als cliënt het beste werkt. De tijd die ik voor jou heb als cliënt kan ik zonder contracten efficiënter gebruiken omdat er minder administratieve werkzaamheden bij komen kijken. Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn cliënten, doordat ik geen contracten heb afgesloten met verzekeringsmaatschappijen weet ik zeker dat er geen vertrouwelijke informatie wordt gedeeld.

bottom of page