top of page
Open Site Navigation

Tarieven & vergoeding

  • Intakegesprek: 60 minuten – 90 euro

  • Vervolgconsult 30 minuten – 35 euro

 

Als diëtist ben ik vrijgesteld van BTW.

 

De kosten die je betaalt zijn inclusief voorbereiding van het consult, het uitwerken van het behandelplan, telefonisch en mail contact, recepten en andere informatie die je toegestuurd krijgt.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Binnen de 24 uur wordt de afspraak in rekening gebracht.

Vergoeding

De rekening ontvang je na het consult en dien je zelf in bij de zorgverzekeraar. Vanuit de zorgverzekering wordt in de basisverzekering 3 uur vergoed (dit gaat wel van je eigen risico af).

 

Informeer bij jouw eigen zorgverzekering wat jij vergoed krijgt voor ongecontracteerde diëtetiek. Dit hangt namelijk af van welke zorgverzekering je hebt, je eigen risico en aanvullende verzekering. Consulten worden meestal 70% tot 100% vergoed.

Betaling 

Betaling

De rekening betaal je direct via een betaalverzoek of contant in de praktijk. Indien je een online consult hebt ontvang je een betaalverzoek.

 

Contractvrije diëtist

Ik heb er bewust voor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeringen. Ik vind het belangrijk om mijn eigen visie te kunnen volgen en wil de vrijheid hebben om te doen wat ik het beste voor jou als cliënt vind. De tijd die ik voor jou heb als cliënt kan ik zonder contracten efficiënter gebruiken omdat er minder administratieve werkzaamheden bij komen kijken. Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn cliënten, doordat ik geen contracten heb afgesloten met verzekeringsmaatschappijen weet ik zeker dat er geen vertrouwelijke informatie wordt gedeeld. 

bottom of page