top of page

DIËTIST TILBURG

Zoek jij een diëtist in Tilburg?

Wil jij met iemand werken met een passie voor voeding?

Waarbij er ook wordt gekeken naar jouw mindset?

Samen werken naar een gezonde leefstijl?

Zodat je weer vol energie jouw dag kunt beginnen?

Neem dan vandaag nog contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Samen stellen we een plan op die jouw lichaam weer terugbrengt naar zijn natuurlijke staat; gezond en gelukkig. Dit doen we in verschillende stappen, die afgestemd zijn op jouw behoeften. Op deze manier kun je er op jouw eigen tempo aan wennen en val je niet snel terug in oude gewoontes. Ook kijk ik naar hoe je in je vel zit, welke levensstijl je momenteel hanteert en of je veel stress ervaart. Deze aspecten zijn namelijk van grote invloed op jouw lichaam.

Wil jij ook met een diëtist in Tilburg aan de slag? Lees dan hieronder verder over mijn werkwijze.

Wat kan ik als diëtist in Tilburg voor je doen?

Hallo! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Als orthomoleculair diëtist in Tilburg ben ik jouw aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl en meer energie. Met mijn passie voor voeding en mindset ben ik diëtistenpraktijk gestart met als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met lichamelijke klachten. Zelf heb ik ook ervaren hoe vervelend dit kan zijn en wat mij heeft geholpen om weer lekker in mijn vel te zitten.

Zo eet ik bijvoorbeeld zoveel mogelijk pure producten welke zo min mogelijk bewerkt zijn en eet ik gluten-, ei- en koemelk vrij. Ik ben erg bewust van mijn emoties en mindset, wat er voor heeft gezorgd dat ik mijn chronische buik- en rugklachten een heel stuk heb kunnen verminderen. Daarbij heb ik een holistische en orthomoleculaire visie, wat mij niet de ‘normale’ diëtist in Tilburg maakt die je voorbij ziet komen. Het getal op de weegschaal vind ik niet het belangrijkst. Ik kijk naar hoe je in je vel zit en wat jou weer kan laten stralen!

Ben jij op zoek naar een diëtist in Tilburg die verder kijkt dan alleen voedingspatronen? Laten we dan samen aan de slag gaan met jouw gezonde levensstijl!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Hoe gaan we aan de slag?

Besluit jij om samen met mij aan de slag te gaan? Dan bespreken we allereerst jouw klachten en doelen. Aan de hand van deze informatie kan ik namelijk een behandelplan opstellen die bij je past. Ik geloof namelijk niet in een one-size-fits-all behandelplan. Ieder lichaam heeft andere behoeftes.

Goed om te weten is dat ik geen diëtist in Tilburg ben die je calorieën laat tellen. Ik focus vooral op heerlijke recepten met pure en onbewerkte producten. Op deze manier zit je al snel fysiek en mentaal beter in je vel en wil je echt niet meer terug!

Een diëtist waar je met plezier aan jezelf werkt

Het creëren van een gezonde leefstijl bij een diëtist in Tilburg moet niet aanvoelen als een straf of moeilijk vol te houden zijn. Aan de hand van jouw klachten bekijk ik welke voedingsmiddelen er bij je passen en geef ik je heerlijke recepten mee. Hierdoor hou je het gemakkelijker vol en behaal je sneller resultaat dat je achteraf ook zelf kunt behouden. Het doel is om jou weer lekker in je vel te laten voelen, zonder opgeblazen buik en andere lichamelijke klachten!

Vaak gebruik ik de 80/20 regel wanneer het gaat om jouw guilty pleasures zoals snoepjes, chocolade of taart. Dit betekent dat je over één bepaalde periode 80 procent gezonde en bewuste keuzes maakt, waardoor er 20 procent over is voor jouw favoriete lekkernijen.

Bij Mind Body diëtist zorgen we dat je plezier krijgt in het maken van bewuste en goede keuzes voor jouw lichaam. Daarom ben ik extra flexibel. Werkt iets niet voor jou? Dan passen we het gewoon aan.

Hoe ziet gezonde voeding er uit?

Gezonde voeding is pure voeding waar niet te veel aan ‘gesleuteld’ is. Denk hierbij dus niet aan bewerkte producten met onnodige kunstmatige toevoegingen, maar juist aan noten, diverse groenten en overheerlijk vers fruit.

Dit zorgt ervoor dat je lichaam gemakkelijk oplaadt en je hierdoor dus meer energie geeft. Wanneer je eenmaal deze energie voelt, kun je niet meer zonder!

Veelgestelde vragen over Diëtist in Tilburg

Hoe lang duurt een consult bij jou?

Waarom kiezen voor een dietist in Tilburg?

Voor het eerste consult moet je rekenen op een periode tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van jouw hulpvraag. Vervolgconsulten duren meestal 30 minuten.

Een diëtist zorgt voor een stok achter de deur en helpt jouw relatie met voeding te verbeteren. Daarnaast krijg je bij mij ook nog eens ondersteuning met de juiste mindset. Op deze manier zorgen we samen dat jij jouw doelen stuk voor stuk haalt.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page