top of page

DIETIST
DEN BOSCH

Opzoek naar een diëtist in Den Bosch?

Ben je klaar met je buikklachten?

Wil je je fit en in balans voelen?

Begrijp je soms niet meer waar je klachten vandaan komen en wil je de oorzaak achterhalen?

Wil je een gezonde levensstijl creëren maar weet je niet hoe?

Dan ben je aan het goede adres!

Samen met jou kijk ik naar je doel en coach ik jou naar een gezond lichaam met de juiste brandstof. Dit gaan we samen in stappen doen, afgestemd op jouw behoeften. Met een holistische visie kijk ik naast de voeding ook naar hoe je in je vel zit, beweging, stress, klachten en je levensstijl. Kom er achter hoeveel beter je jezelf kan voelen met de juiste voeding en levensstijl.

Ik ben gevestigd in Den Bosch, dus je kan gewoon bij mij langskomen!

Een diëtist in Den Bosch

Hoi ik ben Aniek Buijsrogge, met een enorme passie voor voeding en mindset ben ik mijn orthomoleculaire diëtistenpraktijk gestart. Mijn passie is ontstaan uit lichamelijke klachten die ik zelf heb ervaren en onder controle heb gekregen met de juiste voeding, levensstijl en mindset. Ik eet gluten-, ei- en koemelk vrij, zo puur mogelijk met zo min mogelijk bewerkte producten. Mét ruimte voor een wijntje en chips af en toe (guilty pleasure!)!

Mijn missie is om mensen door middel van het creëren van een gezonde levensstijl, zowel met voeding als met mindset, te helpen met het verminderen van klachten. Je zult versteld staan van waar je zelf toe in staat bent te veranderen in je klachten en pijn. Ik geloof erg in de kracht van voeding, het is immers de brandstof om ons in leven te houden!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Wat is het plan?

Samen kijken we naar jouw klachten en doelen. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijke stappen die jij kan nemen. Het behandelplan staat niet vast. Iedereen is verschillend en daarom kan ik ook niet precies vertellen hoe ik jou ga helpen. Wat we niet gaan doen is calorieën tellen. Ik leer jou je lichaam voeden en niet vullen. Met pure voeding gaan we aan de slag, wellicht anders dan hoe je het gewend bent. Maar zodra je de recepten gaat proberen en je fysiek en mentaal beter in je vel zit wil je niet meer terug!

Kan ik dan mijn wijntje of biertje met wat chips vergeten?

Absoluut niet! We gaan niet diëten en voedingsmiddelen verbieden. We gaan aan de slag met het creëren van een gezonde levensstijl. Dit houdt in dat er ook ruimte is voor de minder “voedzame” keuzes. Wanneer je jezelf alles verbiedt zul je er alleen maar meer naar verlangen. De 80/20 regel vind ik een hele mooie en duidelijke: 80% gezonde voeding zoals ik jou die ga leren, 20% wat overblijft voor chips, een biertje of waar jij zin in hebt!

Bij Mind Body Diëtist is het belangrijk dat jij het plezier krijgt in gezond, lekker en voedzaam eten. Hierdoor zul je zeker nog eens zin hebben in een minder voedzame keuze, maar het belangrijkst is dat je leert genieten van de voedzame recepten! Want wanneer je jezelf voedt met de juiste brandstof zul je jezelf ook een stuk lekkerder voelen.

Welke voedingsmiddelen bij jou passen hangt af van jouw doel en klachten. Samen gaan we ontdekken wat voor jou het beste werkt. Ben jij al klaar om aan de slag te gaan?

Hoe ziet die gezonde voeding er dan uit?

Een voedingspatroon gericht op pure voeding: groenten, verse kruiden, vezels noten, zaden, knollen, fruit, gezonde vetten en (dierlijke) eiwitten.

Het voedingspatroon bevat minder van: bewerkte producten, grote hoeveelheden zuivel, geraffineerde granen, toegevoegd suiker en kunstmatige toevoegingen.

Wellicht denk je nu, wat kan ik dan nog wel eten? Er is heel veel mogelijk, graag laat ik je een paar recepten zien:

Veelgestelde vragen Diëtist in Den Bosch

Kan ik ook online een afspraak maken?

Hoe lang duurt een consult?

Kost deze manier van eten en leven veel tijd? Ik heb niet zoveel tijd!

Is er alleen contact tijdens consulten?

Zeker weten! Ik ben beschikbaar voor online consulten.

Een intake (het eerste consult) duurt gemiddeld 90 minuten, afhankelijk van jouw hulpvraag. Vervolgconsulten duren tussen de 30 en 45 minuten.

Nee, de recepten die ik maak en adviseer zijn geen ingewikkelde recepten. Daarnaast krijg je tips om handig boodschappen te doen en om je ontbijt of lunch voor te bereiden.

Nee, je kan mij altijd een mail of berichtje sturen met een vraag of als je ergens tegen aan loopt. Ik probeer zo snel mogelijk te reageren!

Worden de consulten vergoed?

Vanuit de zorgverzekering wordt in de basisverzekering 3 uur vergoed (dit gaat wel van je eigen risico af!). Informeer bij jouw eigen zorgverzekering wat jij vergoed krijgt. Dit hangt namelijk af van welke zorgverzekering je hebt, je eigen risico en aanvullende verzekering. Consulten worden meestal 70% tot 100% vergoed. Indien je aanvullend verzekerd bent heb je mogelijk recht op meer vergoeding. Bij een basisverzekering (dus geen aanvullende verzekering) zul je als de 3 uur vol is, de factuur zelf moeten betalen.

Heb jij contracten met zorgverzekeraars?

Nee, Ik heb er bewust voor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeringen. Ik vind het belangrijk om mijn eigen visie te kunnen volgen en wil de vrijheid hebben om te doen wat ik het beste voor jou als cliënt vind. De tijd die ik voor jou heb als cliënt kan ik zonder contracten efficiënter gebruiken omdat er minder administratieve werkzaamheden bij komen kijken. Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn cliënten, doordat ik geen contracten heb afgesloten met verzekeringsmaatschappijen weet ik zeker dat er geen vertrouwelijke informatie wordt gedeeld.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page