top of page

DIËTIST OSS

Zoek jij een diëtist in Oss?

Wil jij aan de slag met jouw gezondheidsklachten?

Weet je niet waar je moet beginnen en welke methode er bij je past?

Welke voedselgroepen er wel of juist niet goed voor jouw lichaam zijn?

En wil je samen met een diëtist een goede start maken?

Neem dan zeker contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Niets is namelijk zo vervelend als gezondheidsklachten door een verkeerde leefstijl. Wanneer je ervoor kiest om samen aan de slag te gaan bekijken we allereerst jouw doelen en stellen we daarna een stappenplan op. Daarbij kijk ik met een holistische visie naast jouw voeding ook naar hoe je in je vel zit, of je stress ervaart en hoeveel je beweegt. Dit zorgt er gezamenlijk voor dat jij jouw doelen behaalt.

Wil je ook aan de slag met jouw doelen bij een diëtist in Oss? Lees dan zeker verder.

Wat kan ik als diëtist in Oss voor je betekenen?

Hallo! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Als diëtist in Oss heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk gestart met de kennis van mijn eigen lichamelijke klachten die ik onder controle heb gekregen door een goede leefstijl. Dit gaat namelijk veel verder dan enkel voeding. Met een holistische en orthomoleculaire visie kijk ik ook naar aspecten als mindset en stress.

Het is mijn missie om mensen te helpen met hun klachten door het creëren van een gezonde en nieuwe leefstijl. Zo bekijken we welke voeding voor jouw lichaam werkt. Voor mij houdt dit in dat ik momenteel gluten-, ei- en koemelk vrij eet en zoveel mogelijk werk met pure producten. Maar uiteraard zal dit voor iedereen verschillen!

Ben jij er klaar voor om goed in je vel te zitten en wil je hierbij een manier vinden die voor jouw past? Dan kan dat! Ik help je heel graag.

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Wat is het plan?

Als je besluit om samen met mij aan de slag te gaan en te werken naar een gezonde leefstijl bespreken we allereerst jouw klachten en doelen. Heb je nog geen specifieke doelen? Dan kan ik je helpen met deze op te stellen. Als diëtist in Oss werk ik niet met één vast behandelplan, jouw lichaam heeft namelijk zo zijn eigen behoeftes.

Het is belangrijk om vooraf te weten dat ik geen fan ben van het tellen van calorieën. Ik focus mij liever op het achterhalen welke voedingsgroepen wel of niet voor jouw werken. Ik leer je jouw lichaam te voeden en niet te vullen en zorg dat je nooit meer terug wil!

Een diëtist die een gezonde leefstijl leuk maakt

Wanneer je begint met jouw behandelplan is er zeker nog ruimte voor een lekker chipje of glas wijn. Ik verbied namelijk niet bepaalde voedingsmiddelen. In plaats daarvan focussen we ons 80 procent op voedzame producten, waardoor je 20 procent kunt kiezen voor jouw favoriete guilty pleasures. Dit zorgt ervoor dat je het plan veel langer kunt volhouden en je sneller resultaat ziet en klachtenvrij blijft!

Mind Body diëtist in Oss staat voor plezier terwijl je werkt aan een gezondere leefstijl. Met behulp van heerlijke recepten en pure producten zorg ik dat je meer energie krijgt dan ooit tevoren terwijl je lichaam juist wordt gevoed.

Door middel van jouw klachten lijst bekijk ik welke producten je beter wel of niet kunt eten. Dit zal ervoor zorgen dat je ze veel beter onder controle kunt houden en weer met plezier overal naartoe gaat.

Maar… wat is gezonde voeding dan eigenlijk?

Voor mij bevat gezonde voeding vooral voedingsstoffen die je lichaam voeden in plaats van vullen. Dit houdt in dat je moet rekenen op pure voeding, bijvoorbeeld gezonde vezels en diverse groenten. Ook maak ik gebruik van vis, kip of vegetarische producten in mijn recepten.

Wil je een voorbeeld van een lekker en gezond recept? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen over Diëtist in Oss

Wat voor recepten krijg ik mee?

Kan ik online ook een afspraak inplannen?

Ieder behandelplan is anders. Aan de hand van jouw klachten en doelen stel ik een plan op die past bij jouw situatie. Hierdoor verschillen de recepten en aandachtspunten per persoon. Naast recepten ontvang je ook advies over je levensstijl en eventueel advies voor supplementen. Ze zijn gemakkelijk te maken en ik hou rekening met jouw wensen.

De consulten kunnen zeker ook online worden ingepland en gehouden, dit is geen probleem! Zo kun je ook met mij aan de slag wanneer je niet dicht in de buurt woont.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page