top of page

VOEDINGSCOACH ZEELAND

Ben je op zoek naar een voedingscoach in Zeeland?

Iemand die met een holistische visie naar het totaal plaatje kijkt?

En niet alleen maar focust op voeding?

Dan ben ik een goede match voor je!

In mijn praktijk in Goes of Den Bosch (of online door middel van online consulten) zorg ik dat jij weer beter in je vel zit. We streven samen naar een gezondere leefstijl en gaan aan de slag met voeding en mindset. Factoren zoals stress, je levensstijl, slaap en beweging hebben namelijk invloed op je metabolisme (je verbrandingssysteem!) en spijsvertering. Dit wordt vaak vergeten, waardoor mensen vaak gefrustreerd raken… en opgeven. Hierom kijk ik verder dan alleen voeding, zodat jij zo goed en efficiënt mogelijk jouw doelen stuk voor stuk haalt.

Wat kan ik als voedingscoach in Zeeland voor je doen?

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Mijn passie voor voeding en mindset is ontstaan door mijn eigen lichamelijke klachten door het eten van de onjuiste voeding. Tijdens dit proces heb ik mij gerealiseerd dat er weinig voedingscoaches zijn die ook met een holistische en orthomoleculaire visie naar het traject kijken. Er komt namelijk zo veel meer bij een gezonde leefstijl kijken dan enkel voeding. Jouw welzijn (denk aan je slaapritme, beweging, stress en hoe goed je in je vel zit) speelt namelijk ook een ontzettend grote rol bij het behalen van jouw doelen.

Zelf eet ik momenteel gluten-, ei- en koemelk vrij, zo puur mogelijk met zo min mogelijk bewerkte producten. Voor mij is dit de beste manier om mijn klachten onder controle te houden en tegelijkertijd vol energie de dag te beginnen. Wil jij dit ook? Dan ben ik de juiste voedingscoach voor jou.

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Niet vullen maar voeden!”

Wat behandel ik?

Wat gaan we doen?

Wanneer je kiest voor mij als voedingscoach in Zeeland kies je voor iemand die samen met jou het gehele traject bewandeld! Aan de hand van jouw doelen en klachten stel ik een behandelplan op die past bij de behoeftes van jouw lichaam. Stap voor stap streven we naar een gezonde leefstijl die je ook zelf vol kunt houden. Het is goed om te weten dat deze niet vaststaat. Wanneer het je niet bevalt kunnen we gemakkelijk over stappen. Daarnaast gaan we geen calorieën tellen, ik leer jou namelijk je lichaam te voeden en niet te vullen.

Moet ik mijn favoriete chocolade dan laten liggen?

Absoluut niet! Het verbieden van bepaalde voeding zorgt enkel voor een langer proces en veel frustratie. In plaats daarvan gaan we samen aan de slag met het creëren van een volwaardig voedingspatroon met overheerlijke recepten en gebruiken we de 80/20 regel. Hierbij probeer je 80 procent te focussen op pure gezonde voeding en laten we ook nog ruimte voor jouw favoriete chocolade. Op deze manier voelt het werken naar jouw gezonde leefstijl niet als een straf.

Bij Mind Body Diëtist sta jij in het middelpunt. Werkt het plan wat we van tevoren hebben opgesteld minder goed? Dan passen we het gewoon aan. Flexibiliteit als voedingscoach is erg belangrijk, ik ben er namelijk om jou naar jouw doelen te coachen terwijl je plezier hebt.

Welke voeding er voor jouw lichaam geschikt is hangt af van de klachten en doelen die je hebt. Er is dus geen one-size-fits-all plan.

Wil jij enkele voorbeelden van recepten met pure voeding? Klik dan hier!

Veelgestelde vragen over voedingscoach in Zeeland

Mag ik dan helemaal geen chocolade of chips meer?

Hoelang duurt een consult bij een voedingscoach?

Het verbieden van bepaalde producten zorgt er juist voor dat je er enkel meer zin in hebt. Hierdoor val je op lang termijn vaak terug. Door ze nog steeds in een kleine hoeveelheid (20 procent) te nemen zorg je dat je jouw doelen sneller haalt. Zorg daarnaast dat de ander 80 procent dan bestaat uit voedzame keuzes!

Voor het eerste consult (de standaard intake) moet je rekenen op een periode tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van jouw hulpvraag. Hier bespreken we jouw klachten en doelen. Vervolgconsulten duren meestal 30 minuten.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en een rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.
Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.

Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader!

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikkklachten!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page