top of page

DIETIST

Op zoek naar een diëtist bij jou in de buurt? 

Wil je graag een gezonde leefstijl creëren?

 

Dagelijks opstaan met een hoop energie, in plaats van vermoeid wakker worden?

Heb je het gevoel dat je soms 20 weken zwanger lijkt en wil je af van je opgeblazen buik?

Wil jij je fitter voelen en ben je klaar om actie te ondernemen?

Neem dan zeker contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Je staat er niet meer alleen voor. Als diëtist weet ik hoe je het beste een gezonde leefstijl kunt creëren zonder te veel in één keer te moeten aanpassen. Samen passen we stap voor stap jouw leefstijl aan, zodat je er zelf op jouw tempo aan kunt wennen. Dit doen we door te kijken naar verschillende aspecten, zoals je huidige beweging, klachten en hoe je in je vel zit.

Wil jij meer weten over wat ik als diëtist voor jou kan betekenen? Lees dan zeker verder.

Wat kan ik als diëtist voor je doen?

Hallo! Mijn naam is Aniek Buisrogge! Als diëtist met een grote kennis van voeding en mindset is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een gezonde levensstijl. Ik heb mijn diëtistenpraktijk gestart met de kennis van mijn eigen lichamelijke klachten die ik onder controle heb gekregen door middel van een nieuwe levensstijl. Zo eet ik momenteel gluten-, ei-, en koemelk vrij en gebruik ik het liefst zo veel mogelijk pure producten. 


Naast voedingsadvies gebruik ik mijn holistische en orthomoleculaire visie om te onderzoeken hoe je in je vel zit en wat voor invloed voeding verder op je leven heeft. Dit maakt mij niet de ‘standaard’ diëtist. Bij mij is er daarnaast ook zeker ruimte voor een zomers wijntje en een bakje chips! 


Ben jij klaar om versteld te staan door een diëtist die verder kijkt dan een paar cijfers op de weegschaal? Laten we samen de kracht  van voeding gebruiken om jouw leven een boost te geven. 

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Wat is het plan?

Als je besluit om samen aan de slag te gaan met jouw gezonde levensstijl bekijken we allereerst jouw klachten en doelen. Heb je nog geen doelen? Dan stellen we ook deze samen vast. Als diëtist heb ik geen vast behandelplan. Ieder lichaam heeft andere behoeftes en vraagt om een ander plan. 
Goed om te weten is dat ik geen diëtist ben die fan is van het tellen van calorieën. Met pure producten en gezonde (en vooral lekkere!) recepten zorgen we dat jouw lichaam alles krijgt waar het om vraagt. Zodat jij je zowel fysiek als mentaal weer helemaal in je nopjes voelt.

Een diëtist waar plek is voor een wijntje of een bakje chips

Wanneer je met mij als jouw diëtist aan de slag gaat worden er geen bepaalde voedingsmiddelen verboden. Een gezonde levensstijl is een levensstijl die je vol moet kunnen houden, en absoluut niet als een straf aanvoelt. Met het verbieden van jouw lievelingschocolade of chips kom je helemaal nergens. Hiervoor neem ik vaak de 80/20 regel; probeer 80 procent voor voedzame producten te kiezen, zodat er ook ruimte is (20 procent) voor een wijntje of een chipje.

Mind Body diëtist staat voor plezier. Een gezonde levensstijl ontwikkelen hoort namelijk een feestje te zijn. Zo zorgen we samen dat je de eerder gestelde doelen met een glimlach behaalt en ook zelf kunt onderhouden.

Aan de hand van jouw klachten bekijk ik welke voedingsmiddelen er goed bij je passen. Komen we er achter dat iets toch niet helemaal lekker werkt? Dan passen we het gewoon aan. De flexibiliteit die ik je als diëtist geef is erg belangrijk en werkt super efficiënt.

Hoe ziet gezonde voeding er uit?

Ik werk het liefst met pure voeding, zoals: een diversiteit aan groenten, verse kruiden, goede vezels, noten, zaden en fruit. Maar denk ook zeker aan gezonde vetten en (dierlijke) eiwitten.

Je bent bij mij niet op het juiste adres wanneer je een hoop bewerkte producten, grote hoeveelheden zuivel, toegevoegde suikers en andere onnodige kunstmatige toevoegingen verwacht.

Enkele voorbeelden van heerlijke recepten vind je hier!

Veelgestelde vragen Diëtist 

Waarom naar een diëtist? 

Zijn de recepten moeilijk te volgen?

Bij een dietist kun je voor veel meer terecht dan enkel afvallen. Zo help ik mensen met prikkelbare darmsyndroom, hormonale disbalans en een volwaardig voedingspatroon.

Nee! Ik zorg er voor dat de recepten niet ingewikkeld zijn. Zo kun je er direct mee aan de slag en hou je het makkelijker vol. 

bottom of page