top of page

DIËTIST BERGEN OP ZOOM

Zoek jij een diëtist in Bergen op zoom?

Ben jij toe aan een nieuw voedingspatroon en een verbeterde levensstijl?

Die jouw lichaam verzorgd in plaats van in de weg zit?

En je goed laat voelen in plaats van futloos?

Dan is het hoogstens tijd om contact op te nemen met een diëtist.

Laten we dan samen aan de slag gaan met jouw gezondheid!

Het is niet gemakkelijk om van de een op de andere dag een compleet nieuwe levensstijl aan te houden. Hierom stel ik samen met jou aan de hand van jouw doelen een overzichtelijk stappenplan op. Dit stappenplan zorgt ervoor dat je op jouw tempo aan het nieuwe voedingspatroon kunt wennen. Hierbij kijk ik ook naar andere aspecten, zoals beweging en stress, zodat jij succesvol aan de slag met jouw lichaam kunt.

Wil jij jouw lichaam ook vullen met de juiste brandstof? Lees dan zeker verder en ga aan de slag met een diëtist in Bergen op zoom.

Wat kan ik als diëtist in Bergen op zoom voor je doen?

Welkom op mijn pagina! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Waarschijnlijk ben ik voor jou niet de ‘standaard’ diëtist in Bergen op zoom, aangezien ik mijn holistische en orthomoleculaire visie gebruik om te onderzoeken hoe je in je vel zit en wat voor invloed voeding, stress, slaap en jouw levensstijl op jouw leven heeft. Met een enorme passie voor voeding en mindset heb ik mijn diëtistenpraktijk gestart met als missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun klachten.

Ik heb zelf ervaren hoe vervelend lichamelijke klachten door de onjuiste voeding kunnen zijn. Hierdoor eet ik momenteel koemelk, gluten- en ei vrij en gebruik ik zo min mogelijk bewerkte producten. Dit betekent niet dat je bij mij op een streng dieet gaat hoor! Bij mij als jouw diëtist heb je zeker ruimte voor een wijntje of een bakje chips af en toe (mijn persoonlijke guilty pleasure!).

Wil jij af van vervelende lichamelijke klachten door de verkeerde voeding? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in zodat je kunt bepalen of ik als diëtist in Bergen op zoom bij jou past!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Hoe gaan we aan de slag?

Zonder het aanhoren van jouw doelen en klachten kan ik niet aan de slag, daarom starten we daar mee. Wanneer je nog geen specifieke doelen hebt is dat natuurlijk geen probleem, dan stellen we die samen op. Aan de hand van deze informatie kan ik een behandelplan maken die bij jouw lichaam en behoeftes past, en daardoor ook veel sneller succesvol is!

Ik geloof namelijk niet in een one-size-fits-all plan of het tellen van calorieën. Ik ga liever als jouw diëtist in Bergen op zoom aan de slag met pure producten en gezonde (en vooral lekkere!) recepten die ervoor zorgen dat jouw lichaam gevoed wordt in plaats van gevuld. Dit kan even wennen zijn, maar wanneer je de resultaten voelt en wil je niet anders.

Geen streng dieet bij mij

Ik vind het erg belangrijk dat je veel plezier hebt tijdens het werken naar een gezondere leefstijl. Daarom zorg ik er als diëtist in Bergen op Zoom voor dat er geen voedingsmiddelen verboden worden. Het verbieden van jouw favoriete chips zal er namelijk enkel voor zorgen dat je er extra zin in krijgt. Wat het volhouden van jouw gezonde leefstijl veel lastiger maakt. Daarom gebruik ik vaak de 80/20 regel. 80 procent voedzaam en 20 procent ruimte voor jouw favoriete ‘ongezondere’ keuze. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat bepaalde voedingsmiddelen mogelijk bij jou klachten kunnen veroorzaken, dit betekend dus dat het soms nodig is om producten (tijdelijk) te elimineren.

Aan de hand van jouw klachten stellen we een plan op maat op, die er niet alleen voor zorgt dat je beter in je vel zit, maar ook zodat je minder last hebt van je klachten.

Dit doe ik door te bekijken welke voedingsmiddelen er goed bij je passen. Wanneer we er tijdens jouw traject achter komen dat iets toch niet helemaal lekker werkt is dat geen probleem. Dan passen we dit gewoon aan! Flexibiliteit is namelijk erg belangrijk voor mij.

Welke voeding kun je verwachten wanneer je met mij aan de slag gaat?

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken aan jouw gezondheid, zul je vooral veel pure gezonde voeding voorbij ziet komen. Denk hierbij aan noten, knollen, gezonde vetten, (dierlijke) eiwitten en fruit.

Wanneer je graag een hoop bewerkte producten, suikers en onnodige kunstmatige kunststoffen wilt gebruiken, ben je bij mij niet aan het juiste adres. Dit zijn voedingsmiddelen die jouw lichaam uit balans brengen en dat is juist niet wat we willen.

Een voorbeeld van één van mijn favoriete recepten vind je hier! Veel van mijn recepten kun je ook in het menu vinden onder ‘Hoe werk ik’.

Veelgestelde vragen Diëtist in Bergen op Zoom

Krijg ik bij een diëtist in Bergen op zoom een streng dieet mee?

Is er enkel contact tijdens ingeplande consulten?

Ik kijk naar wat passend is voor jouw lichaam en klachten. Hierbij hoort in de basis geen streng dieet. Mogelijk worden er (tijdelijk) voedingsgroepen geëlimineerd om zo je triggers te achterhalen en adviseer ik je om bepaalde voedingsgroepen meer of minder te eten.

Wanneer je een vraagt hebt kun je mij altijd een berichtje of mail sturen, ook buiten de consulten!

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page