top of page

VOEDINGSCOACH DEN BOSCH

Ben jij op zoek naar een voedingscoach in Den Bosch?

Omdat je jezelf niet lekker in je vel voelt?

Of met meer energie de dag wil beginnen?

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

In mijn praktijk in Den Bosch coach ik jou naar een gezondere leefstijl. We bekijken samen jouw doelen en klachten en bepalen welke voeding jouw lichaam nodig heeft om alles uit de dag te halen. Maar voeding is zeker niet het enige waar ik naar kijk. Met mijn holistische visie neem ik ook andere factoren, zoals stress, beweging en slaapkwaliteit mee. Waarschijnlijk niet wat je van een standaard voedingscoach verwacht, maar wel wat ervoor zorgt dat jij efficiënter je doelen haalt!

Wat kan ik als voedingscoach in Den Bosch voor je betekenen?

Hallo! Mijn naam is Aniek Buijsrogge, iemand met een grote liefde en kennis van voeding en de juiste mindset. Met mijn holistische en orthomoleculaire visie help ik mijn klanten met het verbeteren van hun leefstijl en het onder controle houden van bepaalde klachten. Dit houdt in dat ik verder kijk dan voeding of een bepaald cijfer op de weegschaal.

Zelf heb ik ervaren hoe lastig het kan zijn om te bepalen welke voedingsgroepen jouw lichaam helpen in plaats van tegen werken. Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens dit vervelende en tijdrovende proces, wil ik nu graag anderen helpen. Door het adviseren in pure producten en goede gezonde recepten zorg ik dat jij jouw doelen stuk voor stuk haalt en niet meer terug wilt naar je oude patronen en klachtenvrij kan leven!

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Niet vullen maar voeden!”

Wat behandel ik?

Wat gaan we doen?

Wanneer je kiest voor mij als voedingscoach in Den Bosch bekijken we allereerst jouw klachten en doelen. Ik heb geen one-size-fits-all behandelplan klaarliggen, ieder lichaam heeft namelijk zo zijn eigen behoeftes. Heb jij nog geen doelen? Dan is dat helemaal geen probleem. Ik vind het geen probleem om ze samen op te stellen. Wanneer we hebben bepaald waar je naar toe wil werken doe ik onderzoek naar de voeding die hier het beste bij past. Je krijgt voedzame en makkelijke recepten mee die ervoor zorgen dat je zowel fysiek als mentaal weer goed in je vel zit.

Moet ik een streng dieet volgen om mijn doelen te behalen?

Er is absoluut nog plek tijdens jouw traject voor jouw guilty pleasure! We gaan aan de slag met de 80/20 regel. Dit houdt in dat je 80 procent van jouw voeding focust op de gerechten en tips die ik je mee geef en 20 procent doet waar je zelf zin in hebt. Een gezonde leefstijl draait namelijk om veel meer dan enkel gezonde producten.

Bij Mind Body diëtist bekijken we welke voeding er het beste bij jouw allergieën, klachten en lichaam passen. Hiermee maak je de lekkerste recepten (die niet ingewikkeld zijn) en zul je voelen dat je meer energie krijgt als ooit tevoren.

Het creëren van een gezonde leefstijl zou een feestje moeten zijn! Daarom focussen we op plezier in plaats van restrictie. Dat motiveert veel meer en zorgt voor een veel efficiëntere aanpak.

Benieuwd naar enkele voorbeelden van recepten? Klik dan hier.

Veelgestelde vragen over voedingscoach in Den Bosch

Wat is gezonde voeding volgens jou?

Wat maakt jou niet de standaard voedingscoach?

Ik zie pure voeding zonder kunstmatige toevoegingen als gezonde voeding. Denk hierbij dus aan (dierlijke) eiwitten, fruit, knollen en diverse groentes.

Ik kijk met een holistische en orthomoleculaire visie naar dit traject. Dit houdt in dat ik verder kijk dan enkel voeding. Ik kijk ook naar andere belangrijke aspecten van jouw gezondheid, denk hierbij aan slaap, stress en hoe je in je vel zit.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en een rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.
Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.

Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader!

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikkklachten!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page