top of page

DIËTIST BREDA

Zoek jij een diëtist in Breda?

Wil je verandering brengen in jouw voedingspatronen?

Het gevoel hebben dat je jouw lichaam helpt in plaats van tegenwerkt?

Ben je klaar voor een fit en energierijk leven?

Weten waar jouw lichaam om vraagt en waarom?

Neem dan zeker contact op, dan gaan we samen aan de slag!

Je staat er vanaf dan niet meer alleen voor. We bekijken samen jouw doelen en ik coach je naar een gezondere leefstijl. Ik begrijp best dat dit in één keer een grote verandering kan zijn, daarom pakken we het stap voor stap aan. Ook kijk ik naar andere aspecten als voeding; hoe zit je momenteel in je vel? Heb je veel last van stress? En welke lichamelijke klachten zijn gekoppeld aan jouw voedingspatroon? Als diëtist weet ik het antwoord op al deze vragen.

Heb je nog enkele vragen over mijn werkwijze als diëtist in Breda? Lees dan hieronder meer of vraag een gratis telefonische kennismaking aan!

Wat kan ik als diëtist in Breda voor je doen?

Welkom op deze pagina! Mijn naam is Aniek Buijsrogge. Als orthomoleculair diëtist in Breda met een grote passie voor voeding en mindset help ik anderen die last hebben van klachten die kunnen ontstaan door onjuiste voeding. Voeding speelt een grote rol in hoe je jezelf voelt, van binnen en van buiten. Dit heb ik zelf ook ervaren, daarom eet ik bijvoorbeeld momenteel gluten-, ei- en koemelk vrij! Door het gebruik van zoveel mogelijk pure producten merk ik een groot verschil in mijn lichaam, die ik jou ook wil laten ervaren.

Ik geloof erg in de kracht van voeding in combinatie met een holistische en orthomoleculaire visie. Dit maakt mij net een beetje anders dan de ‘normale’ diëtist. Zo is er bij mij zeker plek voor een heerlijk bakje chips en zomers wijntje! Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met een gezonde levensstijl door middel van de juiste voeding en mindset. Help ik jou als volgende?

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met een diëtist die verder kijkt dan een paar cijfers op de weegschaal? Laten we samen de kracht van voeding gebruiken om jouw leven een boost te geven.

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Hormonale klachten

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Wat is het plan?

Als diëtist in Breda bekijken we allereerst jouw klachten en doelen. Deze zullen bepalen welk behandelplan ik voor je opstel. Het is namelijk zo dat ik deze niet zomaar klaar heb liggen, ieder lichaam heeft om andere behoeftes. Wanneer je nog geen specifieke doelen hebt is dat uiteraard ook geen probleem, dan stellen we die samen vast.

Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan ben je in staat om op je eigen tempo veranderingen te maken. Dit doen we absoluut niet door het tellen van calorieën, maar door te werken met pure voeding en recepten die je lichaam meer energie geven. Dit is wellicht even anders dan je gewend bent, maar je wil achteraf zeker niet meer terug!

Bij mij is er plek voor een wijntje of bakje chips!

Jouw favoriete chocolade, sushi of zomers wijntje? Daar is bij mij gewoon nog plek voor. Het creëren van een gezonde levensstijl moet je namelijk vol kunnen houden, ook zonder mijn hulp na onze samenwerking. Hiervoor neem ik vaak de 80/20 regel, we proberen 80 procent van de keuzes te nemen op basis van voedzame producten, waardoor er ook ruimte is voor jouw favoriete snacks!

Mind Body Diëtist in Breda staat voor plezier. Het goed verzorgen van jouw lichaam zou namelijk als een feestje moeten aanvoelen en niet als straf. Zo zorgen we samen dat jij jouw doelen gemakkelijk en met een glimlach behaalt.

Het kan wel zo zijn dat we bepaalde voedingsgroepen (zoals gluten of koemelk) zoveel mogelijk proberen te verminderen. Dit doe ik aan de hand van jouw klachten. Voor mij staat jouw lichaam en mindset namelijk op nummer 1!

Hoe ziet gezonde voeding er volgens mij uit?

Je bent bij mij niet op het juiste adres als je enkel een hoop bewerkte producten, veel zuivel en toegevoegde suikers verwacht. Ik werk het liefst met pure voeding zonder slechte toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan gezonde vetten, verse kruiden, noten, zaden en fruit.

Dit kan even wennen zijn, maar zal zorgen dat jij jouw doelen des te sneller kunt behalen.

Enkele voorbeelden van recepten die je kunt verwachten zie je hier!

Veelgestelde vragen Diëtist in Breda

Mag ik dan helemaal geen chips of koek meer?

Kosten jouw recepten veel tijd?

Het verbieden van bepaalde producten zorgt er juist voor dat je er enkel meer zin in hebt. Door ze nog steeds in een kleine hoeveelheid (20 procent) te nemen zorg je dat je jouw doelen sneller haalt. Wanneer de rest van je levensstijl (80 procent) verantwoord is, is er ruimte voor jouw guilty pleasure.

Absoluut niet! Veel mensen denken dat koken met pure voeding veel tijd kost, maar dit is absoluut niet het geval. Ik zorg ervoor dat jij nog steeds kunt genieten van je avond terwijl je gezonde recepten op tafel zet.

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Maxime

Relaxte darmen en rustig hoofd

Aniek heeft mij geholpen om na ruim 10 jaar PDS-klachten waarbij niets leek te werken, weer grip te krijgen op de gezondheid van mijn darmen.

Ze neemt écht de tijd om samen tot duurzame veranderingen te komen in je eetpatroon en doet dit op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke recepten en “ moetjes”, maar kleine aanpassingen die een groot verschil maken.
Met behulp van Aniek ben ik nagenoeg klachtenvrij en heb ik weer plezier in eten. De naam mind body diëtist is geheel terecht: ik heb relaxte darmen en een rustig hoofd door de adviezen van Aniek. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sade

Geen maagzuurremmers meer & rustige maag en darmen!

Aniek, heeft mij ontzettend geholpen. Na een leven lang buikpijn, huisartsen die makkelijk maagremmers voorschrijven zonder enig onderzoek, heeft Aniek mijn darmen en maag weer rustig en blij gekregen. Ik voel mij gehoord en op mijn gemak bij Aniek. Er zijn weinig ‘moeten’ of ‘verplichtingen’. Het zijn makkelijke stappen die je zet samen met Aniek, die al heel snel voor resultaat zorgen. Naast de consulten, kun je altijd een berichtje sturen als je nog iets wil weten. Dat voelt heel fijn!

Nogmaals; Aniek is een heel fijne diëtist en ik ben grotendeels klachtenvrij!

Lisa

Aanrader

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Evelien

Meer energie en minder buikklachten!!

Dankzij de tips en adviezen van Aniek lukt het mij nu veel beter om gezond en gevarieerd te eten. Hierdoor meer energie en minder buikklachten. Zo blij mee!!! 
Dankjewel voor al je tips en adviezen. Ik ga hier zeker mee door!

Wat vinden mijn cliënten?

bottom of page