top of page

MEXICAANSE QUINOASALADE MET ZOETE AARDAPPEL šŸ  (vegan+glutenvrij)

Afgelopen week heb ik veel salades gegeten met het warme weer. Eentje daarvan was deze! šŸ˜


Ingrediƫnten (2 personen):

  • Quinoa

  • Zoete aardappel

  • Handje tomaatjes

  • Kwart komkommer

  • 100 gram mais

  • Halve avocado

  • (Vegan) feta

  • Kruiden: garam massala, zeezout, peper, paprika poeder. Eventueel: verse peterselie

  • Kwart citroen








Het recept:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de zoete aardappel in kleine blokjes en besprenkel met olijfolie en de kruiden. Zet in de oven voor ongeveer 20 minuten.

2. Kook de quinoa volgens de verpakking.

3. Snijd de tomaatjes, komkommer, avocado en feta in stukjes.

4. Meng alles door elkaar en voeg kruiden en citroen naar smaak toe.

















ē•™č؀


bottom of page