Een makkelijk herfstreceptje! Ik vind het super lekker om geroosterde groenten als lunch te eten. In combinatie met quinoa is het mega voedzaam en je maakt het zo klaar. Je maakt het gerechtje vegan door te kiezen voor vegan feta.
Ingrediënten gerecht (2 kleine porties of 1 grote):
Kwart flespompoen
2 of 3 bospenen
100 gram quinoa
Stukje (vegan) feta
Balsamico crème
Granaatappelpitjes
Ras el hanout
Peper
Zeezout
Het recept:
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de pompoen en wortels in stukjes. Ik schil de wortel eerst en de pompoen niet. Verdeel de stukjes pompoen en wortel over een bakplaat en besprenkel met olijfolie, ras el hanout, peper en zeezout. Zet in de oven voor ongeveer 30 minuten tot de stukjes zacht zijn.
Kook de quinoa volgens de verpakking.
Verdeel de quinoa over schaaltjes en schep hier de groenten op. Strooi de feta en granaatappelpitjes over de groenten en besprenkel met balsamico crème.
Comments