top of page

ERWTENCOUSCOUS MET OESTERZWAMMEN EN COURGETTE 🌱(vegan & glutenvrij)

Zoals jullie misschien weten ben ik fan van de ewrtenpasta, nou kwam ik er achter dat er ook erwtencouscous bestaat. Dit wilde ik natuurlijk proberen 😍 ik vond couscous voordat ik glutenvrij ben gaan eten altijd erg lekker dusss dit komt goed uit. 🥳

Ingrediënten:

  • (Erwten)couscous

  • Kwart komkommer

  • 1 courgette

  • 1 pak oesterzwammen

  • (Vegan) feta

  • Granaatappelpitjes

  • Gedroogde of verse dille (of bijvoorbeeld basilicum of peterselie)

  • Extra vierge olijfolie

  • Kruiden voor de oesterzwammen en courgette: gedroogde dille, za’atar en peper en zeezout







Het recept:

  1. Kook de couscous volgens de verpakking.

  2. Snijd de courgette in stukjes. Bak de oesterzwammen en courgette samen met de kruiden.

  3. Snijd komkommer en feta in stukjes.

  4. Meng alles door elkaar en voeg kruiden en olijfolie naar smaak toe.



















bottom of page