top of page
Open Site Navigation

VEGETARISCHE TAPAS BALLETJES 🌱

Een heel lekker tapas hapje voor dit weekend! Ik probeerde mijn vader te laten geloven dat het echt vlees was, hij trapte er niet in maar als echte vleeseter vond hij het ook erg lekker! Missie geslaagd 🙌🏻 Wees vooral niet verlegen met de kruiden.

Ingrediënten:

  • Nep gehakt (ik gebruikte die van boon bonen)

  • 1 blik tomatenstukjes

  • Halve theelepel honing

  • Basilicum

  • Provençaalse kruiden

  • Peper/zout

  • Paprikapoeder

  • 1 eetlepel glutenvrij paneermeel









Recept:

  1. Doe alle ingrediënten behalve het blik tomatenstukjes en de honing bij elkaar in een kom. Kruiden doe ik altijd op gevoel maar er mag best wat in om het goed op smaak te brengen.

  2. Maak balletjes en bak deze goudbruin in een koekenpan.

  3. Voeg het blik tomatenstukjes en de honing toe. Eventueel nog wat kruiden om het op smaak te brengen.

  4. Serveer in een schaaltje en doe hier nog wat extra basilicum overheen.

5 weergaven
bottom of page