top of page

GEGRILDE WRAPS 🌱

Mijn vakantie is weer voorbij! Deze week ben ik begonnen aan het laatste jaar van mijn studie. Tijd voor weer een lekker en makkelijk receptje! Vorige week vroeg ik of jullie het recept wilden van deze wraps en het antwoord was ja 👍🏻. Dus heb ik ze gisteren weer gemaakt en gefotografeerd. Een mega snel & simpel gerechtje en echt super lekker 🤩 Wie wil dat nou niet?!

Ik gebruik een contactgrill om de wraps warm te maken. Je zou de wraps ook koud kunnen eten. 😊


Als je glutenvrij eet: mijn favoriete ontdekking van de afgelopen tijd zijn de wraps van Be free foods. Ik heb het al eerder benoemd maar ga deze proberen! (Niet gesponsord trouwens maar gewoon echt fan😂) Ik ben er nu achter dat het sowieso ook lekker is om ze heel even warm te maken voor je ze vult.


Ingrediënten gerecht (2 personen):

  • Vegetarische kipstukjes of gerookte kip

  • 1 Oranje paprika

  • Romeinse sla

  • Feta

  • 1 Avocado

  • 3 Lente ui

  • Tomaatjes

  • Zelfgemaakte vegan yoghurtsaus (ingrediënten staan bij het recept op mijn website)

  • 4 (Glutenvrije) wraps






Ingrediënten vegan yoghurtsaus:

  • 2 grote eetlepels vegan mayonnaise

  • 3 grote eetlepels Amandelyoghurt

  • 1 teen geperste knoflook

  • Kwart fijngesneden ui

  • Peper/zout

  • Geraspte komkommer

  • Verse bieslook en peterselie

Het recept:

  1. Als je vegetarische kipstukjes gebruikt: verwarm deze in een koekenpannetje.

  2. Maak de vegan yoghurtsaus

  3. Snijd de paprika, avocado, tomaatjes en lente ui in stukjes. Haal een paar stukjes sla van de romeinse sla.

  4. Verwarm de grill en doe de wrap hier kort in tot hij warm en zacht is.

  5. Haal de wrap uit de grill en leg in het midden van de wrap de ingrediënten.

  6. Vouw de wrap op en plaatst deze in de grill tot hij warm is. Laat hem niet te lang zitten!








bottom of page