top of page

CHOCOLADE - BANAAN PANNENKOEKJES

Glutenvrije & vegan pannenkoekjes! Toch wel een van mijn favoriete ontbijtjes, zo lekker! 😍 Dit recept is voor 4-5 pannenkoekjes, dus voor 1 persoon.

Ingrediënten

  • 2 eetlepels glutenvrije havermout

  • 3 eetlepels glutenvrije boekweitmeel of glutenvrij volkoren rijstmeel

  • ongeveer 40-50 ml halfvolle melk of ongezoete amandelmelk of sojamelk

  • 1 eetlepel rauwe cacaopoeder

  • 1 grote banaan

  • Mespuntje kaneel

  • Topping: eventueel wat klein fruit. De pannenkoekjes zijn zonder topping ook al erg lekker.








Recept:

  1. Prak de banaan en mix alle ingrediënten samen. Het beslag moet niet te dun zijn dus wees voorzichtig met de melk.

  2. Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes bruin.

  3. Versier met je favoriete toppings

bottom of page