top of page

AZIATISCHE GROENTEN BOWL šŸ„£ (glutenvrij & vegan)

Het leuke aan zulke gerechten vind ik dat je zo makkelijk met groenten en andere producten kan variĆ«ren. Vaak komen zulke lekkere bowls toevallig tot stand omdat ik nog wat producten over heb in de koelkast. šŸŒ±


De combinatie van alles is mega lekker & heel makkelijk te maken!

Ingrediƫnten:

  • Oesterzwammen

  • Aubergine

  • Kiemgroenten

  • Zeewiersalade/wakame

  • Komkommer

  • Avocado

  • Zilvervliesrijst of noedels

  • Sojasaus

  • Sriracha of sambal oelek

  • Kurkuma

  • Zwarte peper/zout

  • Eventueel: zaā€™atar en (vegan) feta voor bij de aubergine, pompoenpitten






Het recept:

  1. Snijd de aubergine in stukjes en bak in een pan met kurkuma, peper en zeezout. Eventueel kun je zaā€™atar kruiden toevoegen.

  2. Kook de rijst/noedels volgens de verpakking.

  3. Bak de oesterzwammen in een andere pan samen met sojasaus, zwarte peper, kurkuma en eventueel sriracha.

  4. Snijd de avocado en komkommer.

  5. Voeg alles samen in een bowl en maak af met de kiemen, wakame, sojasaus en sriracha.
























bottom of page