top of page

ZALMTARTAAR 🤩

Thuis restaurantje spelen, vroeger deed ik dit altijd al. Aangezien de horeca nog steeds niet open mag heb ik deze hobby maar weer opgepakt 😂 Dit voorgerechtje viel goed in de smaak. De combinatie zalm, mango en avocado kan eigenlijk niet mis gaan! 🥑


Ingrediënten (6 porties):

  • 400 gram verse zalm

  • Verse bieslook

  • Theelepel citroensap

  • Theelepel vegan mayonaise

  • 2 avocado’s

  • Halve mango

  • Zout/peper











Recept:

1. Snijd de zalm, mango en avocado in kleine stukjes.

2. Doe dit samen in een kom met citroensap, mayonaise, peper, zout en kleine stukjes bieslook.

3. Meng het geheel en doe dit in een klein recht schaaltje of een kleine ronde vorm, druk goed aan en zet dit op z’n kop op een bord.

4. Haal het schaaltje van het bord en strooi nog wat kleine stukjes bieslook over de zalmtartaar.

bottom of page