top of page

ZALMTARTAAR šŸ¤©

Thuis restaurantje spelen, vroeger deed ik dit altijd al. Aangezien de horeca nog steeds niet open mag heb ik deze hobby maar weer opgepakt šŸ˜‚ Dit voorgerechtje viel goed in de smaak. De combinatie zalm, mango en avocado kan eigenlijk niet mis gaan! šŸ„‘


Ingrediƫnten (6 porties):

  • 400 gram verse zalm

  • Verse bieslook

  • Theelepel citroensap

  • Theelepel vegan mayonaise

  • 2 avocadoā€™s

  • Halve mango

  • Zout/peper











Recept:

1. Snijd de zalm, mango en avocado in kleine stukjes.

2. Doe dit samen in een kom met citroensap, mayonaise, peper, zout en kleine stukjes bieslook.

3. Meng het geheel en doe dit in een klein recht schaaltje of een kleine ronde vorm, druk goed aan en zet dit op zā€™n kop op een bord.

4. Haal het schaaltje van het bord en strooi nog wat kleine stukjes bieslook over de zalmtartaar.

Comments


bottom of page