top of page

GRIEKSE GLUTENVRIJE PASTASALADE MET DILLEDRESSING šŸŒ±

Als ik tijd heb maak ik tussen de middag heel graag een salade. Deze salade is super makkelijk om te maken en de dressing maakt het echt super lekker! Ik vind dit ook een ideale salade om mee te nemen. Als ik weg moet overdag probeer ik vaak de avond daarvoor een salade te maken, dit scheelt tijd in de ochtend Ć©n zo heb je altijd een gezonde lunch mee. šŸ˜


Ingrediƫnten (1 portie):


Dressing:

  • Kwart stuk uitgeknepen citroen

  • 3 eetlepels extra vierge olijfolie

  • Theelepel dille

  • Snuf zeezout

  • Snuf zwarte peper


Gerecht:

  • 1 tomaat

  • Kwart komkommer

  • Stuk feta

  • Zwarte olijven

  • 120 gram linzenpasta

  • Kleine rode ui

  • Verse basilicum


Recept:

  1. Meng alle ingrediƫnten voor de dressing. Proef of het naar smaak is.

  2. Kook de pasta volgens de verpakking.

  3. Snijd alle groenten in stukjes en de ui in kleine ringen.

  4. Verkruimel de feta, knip de basilicum in stukjes en snijd de olijven in stukjes.

  5. Voeg alles samen in een schaal en meng hier de dressing doorheen.



12 weergaven
bottom of page