top of page

BRUSCHETTA GEITENKAAS & VIJG EN TOMAAT & ANSJOVISšŸ…

Weekend! Tijd voor een borrel met wat lekkers er bij. Deze bruschetta combinaties zijn zo lekker en het is ook niet moeilijk om te maken. šŸ˜


Ik vind de glutenvrije broodjes en stokbroden van Schnitzer echt top! Die eet ik de laatste tijd best veel en zijn ook lekker om bruschetta van te maken.



Ingrediƫnten:

  • 1 (glutenvrij) stokbrood

  • 1 tomaat

  • Kwart ui

  • Stukje knoflook

  • Olijfolie

  • 1 vijg

  • Balsamico crĆØme

  • Stukje geitenkaas











Het recept:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

  2. Snijd het stokbrood in stukjes. Ik snijd ze schuin zodat er iets meer oppervlakte is.

  3. Besprenkel de stukjes stokbrood met olijfolie en zeezout. Wrijf een stukje knoflook over de stukjes stokbrood.

  4. Zet in de oven. Als ze krokant worden draai je ze om zodat de andere kant boven ligt.

  5. Maak de tomatensalsa: Snijd de ui en tomaat in stukjes. Doe in een bakje en meng met peper, zout en olijfolie.

  6. Snijd de vijg in kleine stukjes.

  7. Haal de stukjes stokbrood uit de oven en beleg een gedeelte met de tomatensalsa en ansjovis. De andere beleg je met geitenkaas, vijg en balsamico crĆØme!









Comments


bottom of page