top of page

TOMATENRISOTTO šŸ…

Dit vind ik nou echt een goed gerecht voor het weekendšŸ˜ Dus als je zin hebt om even in de keuken te staan kan ik deze risotto zeker aanraden. Het geeft zo'n lekkere smaak met de tomatensaus erdoorheen!

Ingrediƫnten (2 personen):

  • Arboriorijst

  • Tomaatjes

  • Tomatenpurree

  • Witte wijn

  • Boullion

  • 1 vleestomaat

  • 1 Courgette

  • Ui/knoflook

  • Chilipoeder, peper, paprikapoeder, tijm

  • Geitenkaas

  • 1 Venkel

  • Eventueel garnalen



Recept:

1. Plaats de tomaatjes in de oven voor ongeveer 20 minuten op 160 graden.

2. Bak de ui/knoflook in een grote pan. Voeg hier de rijst aan toe en bak tot het glazig wordt. 3. Schenk hier de witte wijn bij en voeg de tomatenpuree en kruiden toe.

3. Kook de bouillon en schenk hier steeds een beetje van bij in de risotto.

4. Snijd alle groenten en bak dit in een aparte pan samen met de kruiden. Voeg de groenten toe aan de rijst als de rijst zacht is.

5. Als laatste kan de geitenkaas er doorheen geroerd worden.

6. Bak de garnalen in een aparte pan en serveer op de risotto!

16 weergaven
bottom of page