Risotto is altijd een feestje, en je kan er ook lekker mee varieren! Als het zeekraalseizoen is vind ik het heerlijk om risotto te combineren met zeekraal.
Ingrediënten:
Venkel
Dille
Geitenkaas
300 gram Risottorijst
Scheut witte wijn
600 ml boullion
1 citroen
Zeekraal
Ui/knoflook
Recept:
1. Snijd de ui en knoflook fijn en bak dit in een pan.
2. Voeg de risottorijst toe en roer tot het glazig wordt. Schenk hier de witte wijn bij en vervolgens de bouillon (blijf goed roeren en schenk dit in kleine scheutjes bij de rijst).
3. Snijd de venkel en bak de venkel en zeekraal in een andere pan. Voeg het sap van de citroen en de geitenkaas bij de rijst als de rijst zacht is. Roer daarna de groenten door de rijst.
4. Garneer met dille en citroenrasp.
Kommentare