top of page

Quinoasalade met wilde perzik en verse munt🍑🌱 (glutenvrij & koemelkvrij)

Een echte zomer salade!☀️ De combinatie van wilde perzik met de quinoa, feta en pompoenpitten is echt heerlijk. Lekker om te maken bij de bbq maar ook voor lunch om voor te bereiden en mee te nemen! Voeg eventueel extra nog wat kip of vis toe.😁


Ingrediënten (1 persoon):

  • 100 gram quinoa

  • 2 handjes veldsla

  • 1 grote wilde perzik (of 2 kleine)

  • Een grote eetlepel pompoenpitten

  • Kwart komkommer

  • Halve avocado

  • Verse munt

  • Kiemgroenten

  • 60-70 gram schapen/geitenfeta

  • Dressing: kwart citroen, extra vierge olijfolie en evt balsamicoazijn (heel lekker hier bij)








Het recept:

  1. Kook de quinoa volgens de verpakking

  2. Snijd de perzik en de groenten in stukjes

  3. Meng alles in een diep bord of een schaal!































bottom of page