top of page

Quinoa, vijgen en warme geitenkaassalade🌱 (glutenvrij & koemelkvrij)

Dit is echt een hele lekkere combinatie al klinkt de combinatie van artisjok, bietjes en vijgen je misschien niet bekend😁 Zorg goed voor je darmen en wissel af met verschillende groenten die je niet zo vaak eet!


Ingrediënten (2 porties)

  • 150 gram quinoa

  • Geitenkaas gerijpte rondjes pp ongeveer 70 gram

  • Aantal artisjokharten in water

  • 2 grote gekookte bieten

  • Paar zure augurkjes

  • Handje veldsla

  • 4-5 verse vijgen

  • Dressing: olijfolie en verse rozemarijn












Het recept:

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.

  2. Kook de quinoa volgens de verpakking

  3. Plaats de geitenkaas in de oven voor ongeveer 7 minuutjes (tot het warm en zacht is)

  4. Snijd de vijgen, artisjokken, augurkjes en bietjes in stukjes.

  5. Meng alle ingrediënten en versier het bord!































Comentarios


bottom of page