top of page

Meloen, rucola, bio kipfilet salade 🥙 (glutenvrij & koemelkvrij)

Ik leer mijn cliënten heel graag dat voedzaam eten niet altijd tijdrovend hoeft te zijn. Dit kostte me nog geen 5 minuten om te maken. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn!! 😊


Een heerlijke en makkelijke lunch salade. Een variatie op de welbekende meloen met ham salade. Persoonlijk eet ik geen varkensvlees maar met biologisch kipfilet ook heerlijk!! 🙌🏻

Ingrediënten (1 grote portie):

  • Een halve kleine galiameloen

  • 3 plakjes biologische gerookte kipfilet

  • 2 handjes rucola

  • Een kwart komkommer

  • 2 eetlepels kokosyoghurt of rauwe (geiten/schapen)kwark

  • 1 theelepel mosterd

  • Een halve avocado (als die heel groot is een kwart, ligt aan je behoefte)

  • 3 kleine zoete tomaatjes

  • Zwarte peper








Het recept:

  1. Snijd de meloen, komkommer, tomaat, avocado en kipfilet in stukjes.

  2. Meng in een kom met de yoghurt, mosterd, rucola en peper.

  3. Dat was het al, eet smakelijk! 😉



































bottom of page