Top ontbijtje! Granola vind ik altijd leuk om te maken en het is ook zo gedaan. Dit is boekweit granola, weer eens wat anders dan met havermout. Ik vind het eigenlijk lekkerder want door de gepofte boekweit is het een stuk knapperiger. Daarnaast is super lekker om er een schep cacaopoeder doorheen te doen. Ik heb het ontbijtje gemaakt met amandelyoghurt, blauwe bessen en een verse vijg! š
Ingrediƫnten:
150 gram gemengde noten
3 eetlepels kokosolie
20 gram gepofte boekweit
40 gram boekweitvlokken
20 gram kokosrasp
3 eetlepels agavesiroop
1,5 eetlepel cacaopoeper
Thee lepel kaneel
Recept:
Verwarm de oven voor 170 graden
Stamp de gemengde noten fijn (mogen wel wat grote stukken tussen zitten)
Smelt de kokosolie in een pannetje
Voeg alle ingrediƫnten samen en roer het door elkaar
Verdeel de granola over een bakplaat
Plaats in de oven voor ongeveer 15 minuten (af en toe even omscheppen)
Ī£ĻĻĪ»Ī¹Ī±