Ik hoor in mijn praktijk vaak dat het ontbijt een lastig moment is. Vroeg, haasten, zorgen voor jezelf (en misschien voor je kinderen), snel naar werk of school.. Geen tijd om lang in de keuken te staan! 😅
Dit ontbijtje is daar een goede voor. De avond van te voren zet je het in de koelkast en je hoeft het ’s ochtends alleen maar mee te nemen en op te eten op een rustiger moment (gehaast eten is sowieso geen goed idee).😉
Lekker met een halve banaan, dit maakt het wat zoeter!
Ingrediënten (1 portie):
200 ml ongezoete kokosmelk of ongezoete amandelmelk
3 eetlepels chiazaad
Celylon kaneel naar smaak
Halve banaan
Topping: kleinfruit (ik had blauwe bessen en granaatappelpitjes) en kokosrasp
Het recept:
Prak een halve banaan. Meng hier de chipzaad en de amandelmelk doorheen samen met wat kaneel. Roer goed door en dek af.
Zet in de koelkast voor een nacht of in ieder geval voor een aantal uur zodat het kan indikken.
Haal de volgende ochtend uit de koelkast en versier met toppings. Eet smakelijk!
Komentar