top of page

Voorgerecht: Hollandse garnaaltjes, avocado en mango taartje (glutenvrij, lactosevrij)šŸŽ„

Nog opzoek naar een lekker voorgerechtje voor kerst? Ook lekker als amuse wanneer je er kleine hapjes van maakt. šŸ¤©

Mega lekkere combinatie en het ziet er super feestelijk uit! šŸ„°


Ingrediƫnten:

  • 1 mango

  • 2 grote avocadoā€™s (of 3 wat kleinere)

  • 200 gram Hollandse garnaaltjes

  • Bosje verse peterselie of bieslook

  • 2 theelepels (vegan) mayonnaise

  • 1 theelepel mosterd

  • Peper naar smaak

Benodigdheden:

Garneerring










Het recept:

  1. Snijd de mango en avocado in stukjes.

  2. Meng alle ingrediƫnten in een schaaltje.

  3. Plaats de garneerring op een bord en schep hier het garnalenmengsel in! Druk stevig aan met de achterkant van een lepel zodat het goed blijft zitten. Haal de ring langzaam van het bord af.




























bottom of page