Toe aan wat variatie in je ontbijt? Dan is dit misschien leuk om eens te proberen! š¤ Je kan de pudding warm en koud eten. De rijst heeft best wat kooktijd dus ās ochtends is dat niet altijd handig. Ik heb het een nachtje in de koelkast laten staan en het was nog erg lekker! De zwarte rijst heeft van zichzelf een noot-achtige smaak waardoor het anders is dan bijvoorbeeld zilvervliesrijst. Het bevat veel antioxidanten, vezels en vitamine E dus het is ook nog eens erg gezond. Heb jij al wel eens zwarte rijst gegeten?š
Ingrediƫnten
70 gram zwarte rijst
50 ml amandelmelk
Stukjes mango
Kokosrasp
Kaneel en kokosbloesemsuiker
Recept:
Kook de rijst volgens de verpakking (duurt zeker 30 minuten dus anders dan gewone rijst)
Als de rijst redelijk zacht is voeg je de amandelmelk, kaneel en een beetje kokosbloesemsuiker toe. Kook dit zachtjes.
Als de rijst zacht is en de melk grotendeels opgenomen schep je het in een schaaltje
Garneer met mango en kokosrasp
Comments