top of page

HAVERMOUT ONTBIJTJE MET PEER EN VIJG šŸ(vegan & glutenvrij)

Bijgewerkt op: 1 jun.

Meer herfstig dan dit gaat het niet worden! Een heel lekker ontbijtje met peer en vijg. Ik ben opgegroeid op een perenfruitbedrijf dus een receptje met peer kan niet missen! šŸ˜

Ingrediƫnten:

  • 60 gram (Glutenvrije) havermout

  • 100 ml Ongezoete amandelmelk

  • 100 ml Water

  • 1 peer

  • Kokosolie

  • 1 vijg

  • Kaneel

  • 100% amandelpasta

  • Topping: noten en zaden












Het recept:

  1. Snijd de peer in stukjes en bak in kokosolie samen met kaneel.

  2. Meng de havermout met amandelmelk, water en kaneel. Kook tot het een papje wordt.

  3. Doe de havermout in een bakje, voeg de peer toe.

  4. Snijd een vijg en voeg dit toe aan de havermout, eventueel met noten en 100% amandelpasta of andere toppings.
























25 weergaven
bottom of page