top of page

BRUSCHETTA šŸ…

Bruschetta met homemade olijven tapenade (zo lekker!!), tomatensalsa en geitenkaas met druiven. Met glutenvrij stokbrood en normaal stokbrood. Het ziet er feestelijk uit voor bij de borrel šŸ˜

Ingrediƫnten:

  • (Glutenvrij) stokbrood

Olijven tapenade:

  • Een blik zwarte olijven

  • 3 ansjovisjes

  • Verse basilicum

  • Zwarte peper

  • 3 lepels extra vierge olijfolie

  • Theelepel citroensap

  • Halve knoflookteen

Tomatensalsa:

  • 3 rijpe tomaten

  • Halve rode ui

  • Halve knoflookteen

  • Verse basilicum

  • Peper/zout

  • 3 lepels extra vierge olijfolie





Recept:

1. Snijd de stokbroden en besprenkel met olijfolie. Plaats in de oven tot ze krokant zijn.

2. Mix alle ingrediƫnten voor de tapenade in een blender.

3. Snijd de ingrediƫnten voor de tomatensalsa en mix door elkaar.

4. Beleg de broodjes met de tomatensalsa, geitenkaas met druiven en tapenade.

bottom of page