top of page

ZONGEDROOGDE TOMATEN-OLIJVEN TAPENADE 🫒 (vegan & glutenvrij)

  • Foto van schrijver: Aniek Buijsrogge
    Aniek Buijsrogge
  • 16 nov 2022
  • 1 minuten om te lezen

Lekker voor bij de borrel, met rauwkost, salade of op brood. Probeer eens zelf spreads te maken, het is niet moeilijk en je weet zo precies wat voor ingrediënten je toevoegt! Het scheelt veel overbodige toevoegingen in kant en klare producten :)

Ingrediënten:

  • 8 zongedroogde tomaten

  • 12-15 olijven (die van mij waren al gekruid met basilicum

  • 2 theelepels kappertjes

  • Een hand verse basilicum of peterselie

  • Zwarte peper en zeezout

  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie

  • Eventueel 1 teen knoflook (als je hier van houdt!)









Het recept:

  1. Mix alle ingrediënten in een blender! 💫

























Comentarios


bottom of page