top of page

MINDBODY

DIETIST

Zie je door de bomen het bos niet meer, met alle adviezen?

Ben je klaar met je buikklachten?

Wil je je fitter en gezonder gaan voelen?

 

Dan ben je aan het goede adres!

We gaan geen calorieën tellen, Maar ik ga jou leren hoe je je lichaam voedt, niet vult. Hierbij leer je je eetpatronen en verzadigingsgevoel kennen. Samen gaan we ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Ontvang direct 10 tips en 3 basis recepten in je mail:

Formulier: email

Klaar op direct aan de slag te gaan?
Plan je gratis kennismaking-gesprek in:

Formulier: email+telefoon

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Organisaties en bedrijven

Wat is het plan?

Samen kijken we naar jouw klachten en doelen. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijke stappen die jij kan nemen. Het behandelplan staat niet vast. Iedereen is verschillend en daarom kan ik ook niet precies vertellen hoe ik jou ga helpen. Wat we niet gaan doen is calorieën tellen. Ik leer jou je lichaam voeden en niet vullen. Met pure voeding gaan we aan de slag, wellicht anders dan hoe je het gewend bent. Maar zodra je de recepten gaat proberen en je fysiek en mentaal beter in je vel zit wil je niet meer terug!

Wie ben ik?

Hoi ik ben Aniek Buijsrogge, met een enorme passie voor voeding en mindset ben ik mijn diëtistenpraktijk gestart. Mijn passie is ontstaan uit lichamelijke klachten die ik zelf heb ervaren en onder controle heb gekregen met de juiste voeding, levensstijl en mindset. Ik eet gluten-, ei- en koemelk vrij, zo puur mogelijk met zo min mogelijk bewerkte producten. Mét ruimte voor een wijntje en chips af en toe (guilty pleasure!)!

Kan ik dan mijn wijntje of biertje met wat chips vergeten?

Absoluut niet! We gaan niet diëten en voedingsmiddelen verbieden. We gaan aan de slag met het creëren van een gezonde levensstijl. Dit houdt in dat er ook ruimte is voor de minder “voedzame” keuzes. Wanneer je jezelf alles verbiedt zul je er alleen maar meer naar verlangen. De 80/20 regel vind ik een hele mooie en duidelijke: 80% gezonde voeding zoals ik jou die ga leren, 20% wat overblijft voor chips, een biertje of waar jij zin in hebt!

Hoe ziet die gezonde voeding er dan uit?

Een voedingspatroon gericht op pure voeding: groenten, verse kruiden, vezels noten, zaden, knollen, fruit, gezonde vetten en (dierlijke) eiwitten.

Het voedingspatroon bevat minder van: bewerkte producten, grote hoeveelheden zuivel, geraffineerde granen, toegevoegd suiker en kunstmatige toevoegingen.

 

Wellicht denk je nu, wat kan ik dan nog wel eten? Er is heel veel mogelijk, graag laat ik je een paar recepten zien:

bottom of page