top of page

MINDBODY

DIETIST

Naar de kern van jouw klachten

Ben je klaar met je buikklachten?

Wil je je fit en in balans voelen?

Wil je een gezonde levensstijl creëren maar weet je niet hoe?

 

Dan ben je aan het goede adres!

Samen met jou kijk ik naar je doel en coach ik jou naar een gezond lichaam met de juiste brandstof. 

Prikkelbare darmsyndroom

Intoleranties en allergieën

Mind-body
syndroom

Een volwaardig voedingspatroon

Een gezond

gewicht

Organisaties en bedrijven

“Let food be the medicine and the medicine be the food”

Wat behandel ik?

Wat is het plan?

Samen kijken we naar jouw klachten en doelen. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijke stappen die jij kan nemen. Het behandelplan staat niet vast. Iedereen is verschillend en daarom kan ik ook niet precies vertellen hoe ik jou ga helpen. Wat we niet gaan doen is calorieën tellen. Ik leer jou je lichaam voeden en niet vullen. Met pure voeding gaan we aan de slag, wellicht anders dan hoe je het gewend bent. Maar zodra je de recepten gaat proberen en je fysiek en mentaal beter in je vel zit wil je niet meer terug!

Wie ben ik?

Hoi ik ben Aniek Buijsrogge, met een enorme passie voor voeding en mindset ben ik mijn diëtistenpraktijk gestart. Mijn passie is ontstaan uit lichamelijke klachten die ik zelf heb ervaren en onder controle heb gekregen met de juiste voeding, levensstijl en mindset. Ik eet gluten-, ei- en koemelk vrij, zo puur mogelijk met zo min mogelijk bewerkte producten. Mét ruimte voor een wijntje en chips af en toe (guilty pleasure!)!

Kan ik dan mijn wijntje of biertje met wat chips vergeten?

Absoluut niet! We gaan niet diëten en voedingsmiddelen verbieden. We gaan aan de slag met het creëren van een gezonde levensstijl. Dit houdt in dat er ook ruimte is voor de minder “voedzame” keuzes. Wanneer je jezelf alles verbiedt zul je er alleen maar meer naar verlangen. De 80/20 regel vind ik een hele mooie en duidelijke: 80% gezonde voeding zoals ik jou die ga leren, 20% wat overblijft voor chips, een biertje of waar jij zin in hebt!

Hoe ziet die gezonde voeding er dan uit?

Een voedingspatroon gericht op pure voeding: groenten, verse kruiden, vezels noten, zaden, knollen, fruit, gezonde vetten en (dierlijke) eiwitten.

Het voedingspatroon bevat minder van: bewerkte producten, grote hoeveelheden zuivel, geraffineerde granen, toegevoegd suiker en kunstmatige toevoegingen.

Op heel mijn site kan je mijn recepten zien langskomen, zo slecht ziet het er niet uit toch?

Plan een gratis telefonische kennismaking om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Bekijk mijn video!

Alvast even snel kijken wat ik nou precies doe? Bekijk dan mijn video!

Sanneke

Echt een aanrader!

Ik kwam terecht bij Aniek via Facebook. Heel fijn om een gratis eerste telefonisch consult te kunnen krijgen. Ik had er meteen een goed gevoel bij, de recepten zijn handig en gevarieerd en ze luistert echt naar je. Ik had meteen baat bij de vele goede tips die ik meteen toe kon passen. Echt een aanrader!

Juul

Super goed geholpen

Aniek heeft mij super goed geholpen om mijn buikpijn klachten te verminderen. Verder heb ik veel waardevolle tips en heerlijke recepten mee gekregen!

Lisa

Aanrader!

Ik heb Aniek gevonden via Instagram. Al lange tijd last van mijn buik, maar door haar behandelingen heb ik een stuk minder klachten. Ze denkt met je mee en kijkt wat voor jou werkt als persoon. Super nuttige tips en recepten ontvangen! Ik zou iedereen Aniek aanraden!

Wat vinden mijn cliënten?

Nu snap ik als geen ander dat je niet zomaar naar iemand stapt die je totaal niet kent, vandaar dat ik je een gratis telefonische kennismaking aanbied!:)

 

Je kan ook alleen je mail invullen, dan stuur ik je een mailtje en plannen we het gesprek in wanneer je tijd hebt.

bottom of page